Αιμορροϊδες, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες, Φλεβίτιδα - Κιρσοί

Now Foods Gotu Kola 450mg 100 ταμπλέτες

Κωδικός προϊόντος: 30205
9,70

1 σε απόθεμα

Το εκχύλισμα υδροκοτύλης, γνωστή ως σεντέλα η ασιατική (Gotu Kola), έχει χρησιμοποιηθεί παραδοσιακά από τα αρχαιότερα συστήματα παραδοσιακής ιατρικής της Ινδίας.

Διαθέτει μία ευρεία γκάμα εφαρμογών τα οποία έχουν καταγραφεί κυρίως στις περιοχές της Άπω Ανατολής και της Ινδίας, ενώ συνεχίζει να αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή βότανα στη “μοντέρνα” βοτανολογία.

Το εκχύλισμα Gotu Kola έχει την ικανότητα να ενδυναμώνει τα αγγειακά τοιχώματα προκαλώντας διαστολή των αγγείων, υποστηρίζοντας έτσι την εύρυθμη λειτουργία του κυκλοφορικού συστήματος. Βοηθά ενισχυτικά ως προς τη διατήρηση ενός υγιούς κεντρικού νευρικού συστήματος μέσω της αιματικής ροής που προκαλεί, ασκώντας κατά αυτόν τον τρόπο ευεργετική δράση ως προς την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων διαφόρων διαταραχών άγχους. Επιπλέον, κρίνεται χρήσιμο για την αντιμετώπιση καταστάσεων φλεβικής ανεπάρκειας (φλεβίτιδα, κιρσοί, αιμορροΐδες).

Το εκχύλισμα Gotu Kola έχει σχετιστεί, επίσης, με την ικανότητα ανάπλασης του δέρματος. Οι τριτερπενοειδείς ενώσεις του βοτάνου βοηθούν στην παροχή αυξημένης ροής αίματος προς τα κύτταρα, προστατεύοντας από πιθανές φλεγμονές και μολύνσεις.

Σημείωση: Το Gotu Kola δε σχετίζεται σε τίποτα με τους σπόρους κόλα (Cola acuminata). Επιπλέον, δεν περιέχει καφεΐνη.

Δοσολογία

Λαμβάνετε 2 κάψουλες ημερησίως όπως απαιτείται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ