1. Αρχική
  2. Συμπληρώματα
  3. Συνήθεις Κατηγορίες
  4. Διαβήτης
  5. Now Foods Glucofit Corosolic Acid 60 μαλακές κάψουλες
Διαβήτης, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες, Χοληστερίνη

Now Foods Glucofit Corosolic Acid 60 μαλακές κάψουλες

Κωδικός προϊόντος: 30176
24,57

Εξαντλημένο

To GlucoFit® της NOW αποτελεί ένα συμπλήρωμα διατροφής με κύριο δραστικό συστατικό το κοροζολικό οξύ (Corosolic Acid).

To κοροζολικό οξύ είναι ένα φυσικό τριτερπενοειδές, γνωστό υπό τον χημικό όρο 2 άλφα-υδροξύ ουρσολικό οξύ. Οι τριτερπενοειδείς γλυκοζίτες φαίνεται ότι είναι κατάλληλοι να βοηθούν στην αντιμετώπιση ενός ευρέος φάσματος προβλημάτων υγείας, με τις αντιυπερτασικές, αντιμικροβιακές, αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιδιαβητικές και κατά της χοληστερόλης ιδιότητές τους. Ερευνητικές μελέτες υποδεικνύουν ότι το κοροζολικό οξύ υποστηρίζει τον υγιή μεταβολισμό της γλυκόζης. Επιπλέον, φαίνεται ότι παρουσιάζει δραστηριότητα επαγωγής μεταφοράς της γλυκόζης, όμοια με της ινσουλίνης.

Το κοροζολικό οξύ βρίσκεται και σε πολλά φυτά που φύονται από την Ασία έως τη Νότια Αμερική, και πολλά από αυτά χρησιμοποιούνται παραδοσιακά για την αντιμετώπιση της υψηλής χοληστερόλης και του σακχαρώδη διαβήτη. Το φυτό Lagerstroemia speciosa έχει ίσως τη μεγαλύτερη συγκέντρωση. Το εκχύλισμα Lagerstroemia speciosa της NOW Foods είναι τυποποιημένο σε ποσοστό συγκέντρωσης 18% και εγγυάται όλα τα αποτελέσματα του κοροζολικού οξέος.

Η διακοπή της λήψης GlucoFit® για αρκετές ημέρες δεν ενέχει τον κίνδυνο εμφάνισης υπογλυκαιμικού επεισοδίου.

Δοσολογία

Λαμβάνετε 1 μαλακή κάψουλα δύο φορές ημερησίως με το φαγητό.

Προειδοποίηση: Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν ακολουθείτε φαρμακευτική αγωηή για τον σακχαρώδη διαβήτη ή εμφανίζετε χαμηλά επίπεδα σακχάρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ