1. Αρχική
  2. Συμπληρώματα
  3. Συνήθεις Κατηγορίες
  4. Ανοσοποιητικό
  5. Now Foods Evening Primrose Oil 500mg 100 μαλακές κάψουλες
Άνδρας, Ανοσοποιητικό, Για Γυναίκες, Εμμηνόπαυση, Λιπαρά Οξέα, Σεξουαλική Τόνωση, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Now Foods Evening Primrose Oil 500mg 100 μαλακές κάψουλες

Κωδικός προϊόντος: 30161
15,78

1 σε απόθεμα

To έλαιο νυχτολούλουδου (Εvening Primrose Oil) προέρχεται από τους σπόρους του φυτού Oenothera biennis.

Είναι μία πολύ πλούσια πηγή φυσικού γ-λινολενικού οξέος και αποτελεί ένα ωμέγα-6 λιπαρό οξύ το οποίο βρίσκεται, επίσης, στα έλαια μποράγκο (Borage Oil) και σπόρου φραγκοστάφυλου (Black Currant Seed). Αν και ο ανθρώπινος οργανισμός μπορεί να συνθέσει γ-λινολενικό οξύ μέσα από άλλα διατροφικά λιπίδια, θεωρείται ότι το γ-λινολενικό οξύ στην προ σύνθεσης μορφή του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί πιο αποτελεσματικά σε όλες τις λειτουργίες του οργανισμού.

Υποστηρίζοντας ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα, το γ-λινολενικό οξύ προασπίζει την υγεία της επιδερμίδας (υγρασία και υφή) και συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του αγγειακού συστήματος. Επί πρόσθετα, λειτουργεί ως ένα απολύτως φυσικό συμπλήρωμα για την ανακούφιση από τα ήπια αλλά δυσάρεστα συμπτώματα που συνδέονται με το προεμμηνοροϊκό σύνδρομο (πόνοι, εκνευρισμός και κόπωση πριν την περίοδο) γνωστό και ως PMS.

Τέλος, η ευεργετική επίδραση του ελαίου συνδέεται με την ελάφρυνση της έντασης των συμπτωμάτων που προέρχονται από φλεγμονώδεις παθήσεις του δέρματος όπως είναι, το έκζεμα, η ατοπική δερματίτιδα η ψωρίαση καθώς και η ψωριασική αρθρίτιδα.

Δοσολογία

Λαμβάνετε 3 μαλακές κάψουλες ημερησίως με το φαγητό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ