Βιταμίνες, Ενέργεια-Τόνωση, Μέταλλα, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Now Foods Energy 90 φυτικές κάψουλες

Κωδικός προϊόντος: 30255
28,95

2 σε απόθεμα

Η φόρμουλα Energy της NOW συνδυάζει μία ολοκληρωμένη σειρά φυσικών συστατικών που τονώνουν το σώμα, βελτιώνουν τη σωματική και γνωσιακή απόδοση και βέβαια γεμίζουν με ενέργεια και τον πιο… άδειο οργανισμό!

Η συγκεκριμένη φόρμουλα είναι εμπλουτισμένη με βιταμίνες, μέταλλα και φυτικά εκχυλίσματα, όπως βιταμίνες του συμπλέγματος Β, χρώμιο, κάλιο, panax ginseng, rhodiola και πράσινο τσάι, που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του μεταβολισμού, διεγείρουν τη διαδικασία της θερμογένεσης και υποστηρίζουν την εύρυθμη λειτουργία των επινεφριδίων που παράγουν αδρεναλίνη.

Η σύνθεση του Εnergy περιέχει φυσική πηγή καφεΐνης από εκχύλισμα σπóρων guarana και φύλλων yerba mate, που ενισχύουν την ικανότητα εγρήγορσης και επιφέρουν το γενικό συντονισμό του σώματος.

Σημείωση: Το σκεύασμα Energy περιέχει περίπου 62 mg φυσικής καφεΐνης ανά μερίδα, ισοδύναμη περίπου με μισό φλιτζάνι καφέ.

Δοσολογία

Λαμβάνετε 2 κάψουλες ημερησίως όπως απαιτείται με 230 έως 350 ml νερού.

Προειδοποίηση: Η αλόγιστη κατάχρηση του προϊόντος σε συνδυασμό με άλλα φυτικά σκευάσματα ή φάρμακα μπορεί να επιφέρει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα.

Το προϊόν περιέχει νιασίνη, η οποία μπορεί να προκαλέσει παροδική έξαψη, μυρμήγκιασμα ή ερυθρότητα του δέρματος. Διακόψτε τη χρήση εάν παρουσιάσετε νευρικότητα, αϋπνία ή ναυτία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ