1. Αρχική
  2. Συμπληρώματα
  3. Συνήθεις Κατηγορίες
  4. Ανοσοποιητικό
  5. Now Foods Curcubrain Longvida 400mg 50 φυτικές κάψουλες
Ανοσοποιητικό, Αντιοξειδωτικά, Μνήμη, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Now Foods Curcubrain Longvida 400mg 50 φυτικές κάψουλες

Κωδικός προϊόντος: 30264
52,70

Εξαντλημένο

Όσο μεγαλώνουμε, η ικανότητα να συγκρατούμε πληροφορίες μειώνεται.

H NOW διαθέτει μία ευρεία γκάμα φυσικών προϊόντων που ενισχύουν την ικανότητα μάθησης, και αυξάνουν τη διατήρηση των εισερχόμενων πληροφοριών στη μνήμη. Ένα εξ αυτών είναι το CurcuBrain™ το οποίο συμβάλλει στην ενίσχυση των διεργασιών που εμπλέκονται στη νοητική και μαθησιακή λειτουργία καθώς και στη λειτουργία της μνήμης.

H κοινή κουρκουμίνη, κατά γενική ομολογία, εμποδίζει το σχηματισμό ελευθέρων ριζών, οι οποίες προκαλούν οξειδωτικό στρες στα κύτταρα, ενώ εξουδετερώνει τις ήδη υπάρχουσες. Επιπλέον, συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Το CurcuBrain™ παρέχει το τυποποιημένο συστατικό Longvida® Optimized Curcumin. Η βελτιστοποιημένη αυτή μορφή κουρκουμίνης, επιδεικνύει έως και 65 φορές περισσότερο τη βιοδιαθεσιμότητα των ελευθέρων κουρκουμινοειδών σε σύγκριση με την παραδοσιακή κουρκουμίνη, καθώς εξασφαλίζει τη διαλυτότητα και τη διαπερατότητα.

Η φόρμουλα CurcuBrain™ της NOW Foods απορροφάται μέσω του γαστρεντερικού σωλήνα, χωρίς να διασπάται, γεγονός που βοηθάει την ελεύθερη μορφή κουρκουμίνης να διαπεράσει τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό, συμβάλλοντας έτσι στη διατήρηση των υγιών νευρικών ιστών.

Δοσολογία

Λαμβάνετε 1 κάψουλα ημερησίως.

Caution: To CurcuBrain™ δεν ενδείκνυται σε άτομα που παρουσιάζουν δυσλειτουργία του ήπατος και/ή της χολυδόχου κύστης ή εμφανίζουν γαστρεντερικές διαταραχές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ