Ανοσοποιητικό, Γαστρεντερικό Σύστημα, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Now Foods Colostrum 500mg 120 φυτικές κάψουλες

Κωδικός προϊόντος: 30018
25,50

3 σε απόθεμα

Το πρωτόγαλα αποτελεί το θρεπτικό υγρό που παράγουν τα θηλαστικά για τη γαλουχία των νεογέννητων κατά τις πρώτες ημέρες μετά τη γέννα και πριν ακόμα ξεκινήσει η παραγωγή γάλακτος.

Το πρωτόγαλα είναι πλούσιο σε αντισώματα για την προστασία του νεογέννητου από διάφορες νόσους. Γενικά, έχει μεγαλύτερη συγκέντρωση πρωτεΐνης απ’ ότι το συμβατικό γάλα ενώ σε κάποιες περιπτώσεις θηλαστικών έχει χαμηλότερη συγκέντρωση λίπους. Επί πρόσθετα, το πρωτόγαλα αποτελεί μία σημαντική πηγή βιταμινών όπως Α, Β12 και Ε, ενώ περιέχει και θείο, ένα μέταλλο που έχει πολλαπλάσιες χρήσεις στο μεταβολισμό και αποτελεί σημαντικό δομικό στοιχείο πολλών πρωτεϊνών.

Το πρωτόγαλα είναι πλούσιο σε αυξητική ορμόνη και ένζυμα. Θεωρείται φυσικό αντιβιοτικό και μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των αλλεργιών και την ανακούφιση από τα συμπτώματα των αυτοάνοσων νοσημάτων. Επιστημονικές μελέτες υποδεικνύουν ότι το πρωτόγαλα μπορεί να βοηθήσει τη βιοδιαθεσιμότητα και την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών από τον οργανισμό, ενώ ταυτόχρονα προάγει την υγιή λειτουργία του γαστρεντερικού συστήματος.

Το Colostrum 500 mg της NOW περιέχει πρωτόγαλα από βοoειδή και προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία βιολογικά ενεργών πρωτεϊνών, όπως ανοσογλοβουλίνες και λακτοφερίνη. Επίσης, περιέχει παράγοντες που υποστηρίζουν τη διατήρηση του άπαχου μυικού ιστού, καθώς και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Δοσολογία

Λαμβάνετε 1 κάψουλα μία έως δύο φορές ημερησίως όπως απαιτείται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ