Αντιοξειδωτικά, Γαστρεντερικό Σύστημα, Δυσπεψία, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Now Foods Cat’s Claw 500mg 100 κάψουλες

Κωδικός προϊόντος: 30060
17,50

1 σε απόθεμα

Το σκεύασμα Cat’s Claw της NOW περιέχει τo, εσωτερικό φλοιό της αυθεντικής Uncaria tomentosa, μίας ξυλώδους τροπικής αμπέλου που φύεται στα τροπικά δάση του Περού και της Βραζιλίας.

Αποτελεί πλούσια πηγή φυτοχημικών, όπως γλυκοσίδες, τριτερπένια, φυτοστερόλες, πολυφαινόλες και προανθοκυανιδίνες. Η NOW Foods παρέχει την καλύτερη ποιότητα αγνού φλοιού Cat’s Claw.

Οι ιθαγενείς πληθυσμοί του Αμαζονίου χρησιμοποιούν παραδοσιακά τον εσωτερικό φλοιό του, ως αγωγή για την αντιμετώπιση των παθήσεων του εντέρου, όπως η κολίτιδα, η νόσος του Crohn ή αλλιώς σύνδρομο διαπερατού εντέρου, αλλά και των γαστροπεπτικών διαταραχών, του άσθματος, της αρθρίτιδας, του σακχαρώδη διαβήτη, του πυρετού και της ρευματοειδούς αρθρίτιδας.

Η έντονη αντιοξειδωτική του δράση είναι υπεύθυνη για την ομαλή ανοσολογική απόκριση του οργανισμού, που σύμφωνα με επιστημονική έρευνα οφείλεται στα αλκαλοειδή του ινδολίου, τα οποία βρίσκονται φυσικά στον φλοιό και τις ρίζες του. Οι ενώσεις αυτές συνεργούν στην εξάλειψη των ιών, των βακτηρίων και άλλων επιβλαβών μικροοργανισμών για την υγεία του ανθρώπου.

Δοσολογία

Λαμβάνετε 2 κάψουλες δύο έως τρεις φορές ημερησίως, κατά προτίμηση με το φαγητό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ