1. Αρχική
  2. Συμπληρώματα
  3. Συνήθεις Κατηγορίες
  4. Λιπαρά Οξέα
  5. Now Foods Caprylic Acid 600mg 100 μαλακές κάψουλες
Γαστρεντερικό Σύστημα, Δυσπεψία, Λιπαρά Οξέα, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Now Foods Caprylic Acid 600mg 100 μαλακές κάψουλες

Κωδικός προϊόντος: 30171
26,20

1 σε απόθεμα

Το καπρυλικό οξύ είναι μία φυσική ουσία που χρησιμοποιείται παραδοσιακά για τη συμβολή του στη διατήρηση ενός υγιούς πεπτικού περιβάλλοντος.

Επίσης γνωστό ως οκτανοϊκό οξύ, το καπρυλικό οξύ είναι ένα λιπαρό οξύ μέσης αλύσου (MCT) που βρίσκεται σε φυσική μορφή στο φοινικέλαιο, στην καρύδα και στο βούτυρο, καθώς και στο ανθρώπινο μητρικό γάλα. Το καπρυλικό οξύ υποστηρίζει την υγιή πέψη, μέσω της ικανότητάς του να προάγει την ισορροπία της εντερικής χλωρίδας.

Παρόμοιο με τα ωμέγα-3 και τα ωμέγα-6, το καπρυλικό οξύ θεωρείται απαραίτητο λιπαρό οξύ. Ως ένα απαραίτητο λιπαρό οξύ, λόγω του μικρού μήκους αλυσίδας, μπορεί εύκολα να διαπεράσει τις μεμβράνες των λιπαρών κυττάρων και έτσι δρα πιο αποτελεσματικά στην καταπολέμηση ορισμένων βακτηρίων που το τοίχωμα τους περιέχει λιπίδια, όπως ο στρεπτόκοκκος και ο σταφυλόκοκκος.

Το καπρυλικό οξύ δρα ευεργετικά σε διάφορες μολύνσεις, όπως η σαλμονέλα, οι λειχήνες και η γαστρεντερίτιδα. Ένα από τα πιο κοινά οφέλη του είναι η εξάλειψη μυκητιασικών λοιμώξεων, όπως η “καντιντίαση” η οποία μπορεί να προκαλέσει στοματίτιδα, μετεωρισμό, χρόνια κόπωση, κατάθλιψη και ορισμένες πεπτικές διαταραχές.

Δοσολογία

Λαμβάνετε 1 μαλακή κάψουλα δύο φορές ημερησίως με το φαγητό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ