Γαστρεντερικό Σύστημα, Διάρροια-Προβιοτικά, Δυσπεψία, Προβιοτικά για τη δυσκοιλιότητα, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Now Foods Candida Support (Clear) 90 φυτικές κάψουλες

Κωδικός προϊόντος: 30035
26,33

Εξαντλημένο

Ο Candida albicans είναι ένας φυσικός ζυμομύκητας που τυπικά βρίσκεται στο έντερο, ως τμήμα της φυσιολογικής χλωρίδας του εντέρου.

Η φόρμουλα Candida Support της NOW συνιστά ένα συνδυασμό παραδοσιακών φυτικών συστατικών (pau d’ arco, μαύρη καρυδιά και έλαιο ρίγανης), βιοτίνη (βιταμίνη συμπλέγματος Β) και καπρυλικό οξύ (ένα φυσικό λιπαρό οξύ που προέρχεται από φυτικά έλαια), τα οποία δρουν ενισχυτικά ως προς την υγιή ισορροπία των εντερικών βακτηρίων.

Το απόσταγμα φλοιού από το pau d’ arco και την μαύρη καρυδιά περιέχει φυσικά συστατικά, που κατόπιν σειράς ερευνών έχουν δείξει ότι διαθέτουν ισχυρές αντιμυκητισιακές ιδιότητες. Ο φλοιός του pau d’arco περιέχει χημικές ουσίες που ονομάζονται ναφθοκινόνες. Οι συγκεκριμένες ουσίες έχουν τη δυνατότητα να εξουδετερώνουν βακτήρια, ιούς, ζυμομύκητες, αποδίδοντας έτσι τις ευεργετικές αντιμικροβιακές του ιδιότητες. Ο φλοιός μαύρης καρυδιάς χρησιμοποιείται παραδοσιακά εδώ και αιώνες, συμβάλλοντας στον έλεγχο και την εξουδετέρωση διαφόρων παρασιτικών οργανισμών από το σώμα.

Ίσως, τον πιο σημαντικό ρόλο στη σύσταση της συγκεκριμένης φόρμουλας διαδραματίζει το αγνό έλαιο ρίγανης, η δραστικότητα του οποίου αγγίζει το 100%. Το συγκεκριμένο έλαιο περιέχει πτητικά έλαια, όπως είναι η καρβακρόλη και η θυμόλη που είναι υπεύθυνα για τις αντιβακτηριακές, αντιικές, αντιμυκητισιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του. Έρευνες έχουν καταδείξει πως το έλαιο ρίγανης δρα αποτελεσματικά κατά των βακτηρίων, όπως είναι ο Escherichia coli, ο Salmonella enterica, και ο Listeria monocytogenes.

Το καπρυλικό οξύ είναι ένα λιπαρό οξύ μέσης αλύσου που συμβάλλει στην πέψη μέσω της ικανότητάς του να προάγει την ισορροπία της εντερικής χλωρίδας, και δρα ευεργετικά σε μυκητιασικές λοιμώξεις οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν πεπτικές διαταραχές.

Δοσολογία

Λαμβάνετε 2 κάψουλες ημερησίως με το φαγητό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ