1. Αρχική
  2. Συμπληρώματα
  3. Συνήθεις Κατηγορίες
  4. Αντιοξειδωτικά
  5. Now Foods Brain Elevate Vegeterian 60 φυτικές κάψουλες
Αντιοξειδωτικά, Μνήμη, Νευρικό Σύστημα, Πίεση, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Now Foods Brain Elevate Vegeterian 60 φυτικές κάψουλες

Κωδικός προϊόντος: 30263
30,88

Εξαντλημένο

Η φόρμουλα Brain Elevate™ της NOW διαθέτει ένα μοναδικό συνδυασμό συστατικών που παρέχουν τη μέγιστη υποστήριξη και ενίσχυση των εγκεφαλικών και νοητικών διεργασιών.

Ειδικότερα:

Τα συστατικά Ηyperzine Complex (Huperziaserrata) και το τυποιημένο RoseOx® έχουν την ικανότητα να βελτιώνουν τη μνήμη, τη διάθεση και τη συγκέντρωση. Συγκεκριμένα, το Ηyperzine complex έχει την ιδιότητα να αποτρέπει τη διάσπαση της ακετυλοχολίνης, μίας χημικής ουσίας του εγκεφάλου που διαδραματίζει κομβικό ρόλο στη διαύγεια και στην καλή λειτουργία της μνήμης.

Η Ρhosphatidyl Serine ή αλλιώς φωσφατιδυλοσερίνη είναι μία σημαντική χημική ουσία με αντικαταθλιπτικές ιδιότητες που βελτιώνει τη μνήμη και τη διανοητική οξυδέρκεια σε νεαρά και ηλικιωμένα άτομα. Επιπλέον, είναι χρήσιμη σε καταστάσεις που σχετίζονται με τη γεροντική άνοια, τη διανοητική κούραση και τη άγχος.

Το εκχύλισμα Ginkgo biloba διαθέτει ισχυρά αντιοξειδωτικά συστατικά που καταπολεμούν τις επιδράσεις των ελευθέρων ριζών, κύρια αίτια της γήρανσης και της άνοιας. Επίσης, προστατεύουν τα μάτια, το καρδιαγγειακό σύστημα και το κεντρικό νευρικό σύστημα.

Το εκχύλισμα Centella asiatica χρησιμοποιείται παραδοσιακά στις περιοχές της Ανατολής για την τόνωση των νοητικών λειτουργιών.

Δοσολογία

Λαμβάνετε 1 κάψουλα μία έως δύο φορές ημερησίως.

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση χωρίς τη συμβουλή γιατρού.

Προειδοποίηση: Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας εάν λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή με αντισπασμωδικά, αντικαταθλιπτικά και/ή αντιπηκτικά φάρμακα.

Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας εάν εμφανίζετε ηπατική νόσο, παρουσιάζετε διαταραχές της πήξης του αίματος ή σχεδιάζετε να προβείτε σε μία προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ