Οστά-Αρθρώσεις, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Now Foods Bone Strength 120 κάψουλες

Κωδικός προϊόντος: 30048
21,06

Εξαντλημένο

Το ασβέστιο είναι ένα μεταλλικό στοιχείο βασικό για τη δημιουργία και τη διατήρηση των οστών.

Σε συνδυασμό με το φωσφόρο διαδραματίζει δομικό ρόλο και συμβάλλει στην οστεοποίηση. Το 99% του ασβεστίου συναντάται στα οστά, και το υπόλοιπο 1% στα δόντια, στο δέρμα και στο πλάσμα του αίματος. Ο οργανισμός χρησιμοποιεί το ασβέστιο για την παραγωγή ορμονών και ενζύμων, για τη ρύθμιση της καρδιακής συχνότητας και την πήξη του αίματος. Εάν η λήψη ασβεστίου δεν είναι επαρκής, το σώμα λαμβάνει το ασβέστιο από τα οστά, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να γίνουν πορώδη και αδύναμα.

Η σύνθεση του Bone Strength™ περιέχει 1000 mg υδροξυαπατίτη ασβεστίου, μία από τις πιο απορροφήσιμες και αποτελεσματικές μορφές ασβεστίου. Επίσης, περιέχει 4000 mg μικροκρυσταλλική υδροξυαπατίτη (MCHA), ένα φυσικό συστατικό, το οποίο συμβάλλει στη διατήρηση της σωστής δομής των οστών, και την προστασία της οστεϊκής μάζας και πυκνότητας.

Αυτός ο ισορροπημένος συνδυασμός διατροφικών στοιχείων και φυτοστοιχείων υψηλής βιοδιαθεσιμότητας, είναι εμπλουτισμένος με γλυκοσαμίνη, πρωτεΐνες, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, φώσφορο, βιταμίνη D-3, και βόριο που βοηθούν στη συγκράτηση του ασβεστίου και στην αύξηση των επιπέδων οιστρογόνων στις γυναίκες. Με άλλα λόγια το Bone Strength™ της NOW παρέχει όλα εκείνα τα διατροφικά στοιχεία που απαιτούνται για γερά και υγιή οστά, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο προϊόν για την προστασία από την ανάπτυξη της οστεοπόρωσης και της οστεομαλακίας.

Δοσολογία

Λαμβάνετε 4 κάψουλες ημερησίως, κατά προτίμηση σε διαιρεμένες δόσεις με το φαγητό.

Σημείωση: Περιέχει ίχνη οστρακοειδών (καβούρια, γαρίδες, αστακοί, καραβίδες).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ