Αντιοξειδωτικά, Καρδιά - Κυκλοφορικό, Πίεση, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Now Foods Blood Pressure Health 90 φυτικές κάψουλες

Κωδικός προϊόντος: 30029
49,15

Εξαντλημένο

Το Blood Pressure Health περιέχει τη φόρμουλα MegaNatural® – BPTM η οποία συνιστά ένα τυποποιημένο εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού ανώτερης ποιότητας, με υψηλές συγκεντώσεις πολυφαινολικών ενώσεων.

Οι ενώσεις αυτές, έχουν ευεργετικές επιδράσεις στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των αιμοφόρων αγγείων, ενισχύοντας τα τοιχώματα και το ενδοθήλιο.

Η μείωση της αρτηριακής πίεσης οφείλεται στην αγγειοδιαστολή. Η φόρμουλα MegaNatural® – BPTM ενεργοποιεί το συγκεκριμένο μηχανισμό, προκαλώντας τη χαλάρωση των αγγειακών τοιχωμάτων. Επίσης, ρυθμίζει την οδό μέσω της οποίας το μονοξείδιο του αζώτου κυκλοφορεί στα αιμοφόρα αγγεία, με αποτέλεσμα την αύξηση του μονοξειδίου του αζώτου και την αγγειοδιαστολή.

Το Blood Pressure Health περιέχει, επίσης, εκχύλισμα λευκαγκάθου το οποίο παρέχει ισχυρά αντιοξειδωτικά φλαβονοειδή, vitexin (δραστική ουσία του κράταιγου) η οποία υποστηρίζει τη ροή και την πίεση του αίματος, καθώς και προανθοκυανιδίνες οι οποίες χαλαρώνουν τους μύες των αιμοφόρων αγγείων, ώστε να μη σφίγγουν ξαφνικά και κλείνουν τη ροή, κάτι που παρατηρείται συχνά σε συνθήκες ψυχολογικού και σωματικού στρες.

Ως ένα τονωτικό σκεύασμα το Blood Pressure Health της NOW προκαλεί μία πιο δυναμική σύσπαση του καρδιακού μυός ώστε να διοχετεύει περισσότερο αίμα, ενώ συμβάλλει στην αποκατάσταση του χτύπου της καρδιάς σε περιπτώσεις αρρυθμιών.

Δοσολογία

Λαμβάνετε 1 κάψουλα μία έως δύο φορές ημερησίως.

Προειδοποίση: Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν λαμβάνετε αγωγή για την πίεση του αίματος, αντιθρομβωτικά και αντιπηκτικά φάρμακα και/ή παρουσιάζετε κάποια καρδιαγγειακή νόσο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ