1. Αρχική
  2. Συμπληρώματα
  3. Συνήθεις Κατηγορίες
  4. Ανοσοποιητικό
  5. Now Foods Ashwagandha Extract 450mg 90 φυτικές κάψουλες
Ανοσοποιητικό, Αϋπνία - Στρες, Ενέργεια-Τόνωση, Ήπαρ (Συκώτι), Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Now Foods Ashwagandha Extract 450mg 90 φυτικές κάψουλες

Κωδικός προϊόντος: 30183
27,83

Εξαντλημένο

H Ashwagandha είναι ένα παραδοσιακό βότανο με τονωτικές και προσαρμογενείς ιδιότητες που κατέχει σημαντική θέση στην πρακτική της αρχαίας ινδικής ιατρικής (Ayuverda).

Διαθέτει σημαντική αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική ικανότητα κατά των ελευθέρων ριζών και ισχυρή αντιμικροβιακή δράση κατά των δυνητικά επικίνδυνων βακτηρίων, ιδίως της σαλμονέλας, ενός οργανισμού που σχετίζεται με την τροφική δηλητηρίαση.

Bάση κλινικών δοκιμών, η Ashwagandha μπορεί να δράσει κατευναστικά ενάντια στις επιπτώσεις του άγχους λόγω των αυξημένων επιπέδων κορτιζόλης. Οι συμμετέχοντες μίας μελέτης παρουσίασαν μείωση της κορτιζόλης έως 26%, μείωση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα, και βελτίωση του λιπιδαιμικού προφίλ. Παρουσίασαν, επίσης, αυξημένη ενέργεια, μειωμένη κόπωση, καλύτερο ύπνο και ενισχυμένη αίσθηση ζωτικότητας.

Προειδοποίηση: Το εκχύλισμα Ashwagandha δρα ενισχυτικά ως προς την ομαλή ανοσολογική απόκριση του οργανισμού, αυξάνοντας, ενδεχομένως, τα συμπτώματα των αυτοάνοσων νοσημάτων. Η χρήση του δεν ενδείκνυται σε άτομα που πάσχουν από σκλήρυνση κατά πλάκας, λύκο, ρευματοειδή αρθρίτιδα, έλκος στομάχου και/ή αντιμετωπίζουν γαστρεντερικές παθήσεις. Συνίσταται η διακοπή της χρήσης του, εάν παρουσιασθεί γαστρεντερική δυσφορία. Η Αshwagandha παρουσιάζει αλληλεπιδράσεις με κατασταλτικά, ανοσοκατασταλτικά, και αντιθυρεοειδικά φάρμακα. Προτείνεται η διακοπή της χρήσης της, τουλάχιστον, 2 εβδομάδες πριν από κάθε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση.

Δοσολογία

Λαμβάνετε 1 κάψουλα δύο έως τρεις φορές ημερησίως.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ