Αντιοξειδωτικά, Γαστρεντερικό Σύστημα, Διαβήτης, Δυσπεψία, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες, Χοληστερίνη

Now Foods Apple Pectin 700mg 120 κάψουλες

Κωδικός προϊόντος: 30238
29,46

Εξαντλημένο

Το σκεύασμα Apple Pectin 700 mg της NOW αποτελεί ένα συμπλήρωμα διατροφής με υδατοδιαλυτές φυτικές ίνες από πηκτίνη μήλου.

Το χαρακτηριστικό της πηκτίνης μήλου είναι ότι κατά την ανάμιξή της με το νερό δημιουργεί μία σύνθεση γέλης, η οποία υποστηρίζει την καλή λειτουργία του εντερικού σωλήνα.

Η πηκτίνη μήλου προμηθεύει το σώμα με υδατοδιαλυτές φυτικές ίνες, οι οποίες σύμφωνα με δεδομένα του American Heart Association μπορoύν να μειώσουν τον κίνδυνο της στεφανιαίας νόσου καθώς και τα επίπεδα της«κακής» LDL χοληστερόλης στο αίμα λόγω της αυξημένης απέκκρισης χολικών αλάτων.

Ο συνδυασμός της δράσης της πηκτίνης και των αντιοξειδωτικών ουσιών που περιέχουν τα μήλα, έχει θεωρηθεί ως μία από τις καλύτερες ασπίδες προστασίας από το διαβήτη. Η παρουσία της πηκτίνης επιδρά θετικά στο μεταβολισμό της γλυκόζης και βοηθά στη διατήρηση των επιθυμητών επιπέδων σακχάρου στο αίμα.

Δοσολογία

Λαμβάνετε 2 κάψουλες μία έως δύο φορές ημερησίως με 230 έως 300 ml νερού ή χυμού, κατά προτίμηση 30 λεπτά πριν από τα γεύματα.

Καταναλώνετε άφθονα υγρά κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας. Ξεκινάτε με μικρές δόσεις και αυξάνετε σταδιακά μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ