Γαστρεντερικό Σύστημα, Δυσπεψία, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Now Foods Acid Relief with Enzymes 60 μασώμενες ταμπλέτες

Κωδικός προϊόντος: 30169
22,36

Εξαντλημένο

Η χρήση αντιόξινων, όπως το ανθρακικό ασβέστιο, φαίνεται να έχει θετική συνδρομή στην οισοφαγική παλινδρόμηση, την καούρα και τη δυσπεψία.

Το ανθρακικό ασβέστιο είναι μία κοινή ουσία που βρίσκεται στα πετρώματα σε όλα τα μέρη του κόσμου, και αποτελεί το κύριο συστατικό του κελύφους των θαλάσσιων οργανισμών, των αυγών, των σαλιγκαριών, και των μαργαριταριών.
Από χημικής άποψης, το ανθρακικό ασβέστιο αποτελεί μία βάση. Όταν ένα οξύ, όπως το υδροχλωρικό οξύ του στομάχου, αναμιγνύεται με μία βάση, παράγει ουδέτερο άλας και νερό. Η βάση είναι μία ουσία που δέχεται πρωτόνια. Οι αρνητικοί δεσμοί ανθρακικού ιόντος συνδέονται με τα θετικά ιόντα υδρογόνου του οξέος, και δίνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πιο συγκεκριμένα, όταν το ανθρακικό ασβέστιο λαμβάνεται μόνο του, μπορεί να επιβραδύνει την πέψη της τροφής, διότι τα ένζυμα που εκκρίνονται από το στομάχι λειτουργούν μόνο σε όξινο pΗ.

Το Acid Relief with Enzymes της NOW περιέχει, επίσης, πεπτικά ένζυμα, όπως η πρωτεάση (για την πέψη πρωτεϊνών), η αμυλάση (για την πέψη υδατανθράκων) και η λιπάση (για την πέψη του λίπους). Τα πεπτικά ένζυμα λειτουργούν σε συνδυασμό με τους αντιόξινους παράγοντες, συμβάλλοντας στην πλήρη πέψη των τροφών, στην αντιμετώπιση των εντερικών ενοχλήσεων και άλλων πεπτικών διαταραχών, ακόμη και σε συνθήκες μειωμένων οξέων του στομάχου.

Αποτελεί, λοιπόν, την καλύτερη λύση έναντι των συμβατικών αντιόξινων σκευασμάτων, προσφέροντας από τη μία πλευρά γρήγορη ανακούφιση από την περιστασιακή δυσπεψία, και ταυτόχρονη χώνεψη λόγω των πεπτικών ενζύμων από την άλλη. Δύο ιδιότητες μαζί σε ένα μασώμενο δισκίο με υπέροχη γεύση.

Σημείωση: Το προϊόν περιέχει ξυλιτόλη. Η ξυλιτόλη ειναι αφαλής για τον άνθρωπο αλλά εξαιρετικά τοξική για τα ζώα.

Δοσολογία

Μασήστε 1 έως 2 ταμπλέτες ημερησίως όπως απαιτείται. Δε συνίσταται σε άτομα που παρουσιάζουν νεφρική ανεπάρκεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ