Βρεφικά Γάλατα, Διατροφή παιδιού, Παιδί

Nestle Γάλα PreNan Discharge 400gr

Κωδικός προϊόντος: 63049
20,12

2 σε απόθεμα

NESTLE® PRENAN® DISCHARGE 400g Γάλα για λιποβαρή και πρόωρα βρέφη. Από τη γέννηση

Το NESTLE® PRENAN® DISCHARGE περιέχει επαρκείς ποσότητες θρεπτικών συστατικών που είναι απαραίτητα για να καλύψουν τις ανάγκες των πρόωρων ή λιποβαρών βρεφών για γρήγορη ανάπυξη μετά την έξοδο από το νοσοκομείο. Συγκριτικά με ένα απλό βρεφικό γάλα, η χρήση ενός γάλακτος “”εξόδου””, μέχρι τη “”διορθωμένη”” ηλικία των εννέα μηνών, συμβάλλει στη μεγαλύτερη αύξηση του ύψους και του βάρους.

Αντενδείξεις: Μη χρησιμοποιείτε το NESTLE® PRENAN® DISCHARGE σε περίπτωση αλλεργίας στην πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος, δυσανεξίας στη λακτόζη, γαλακτοζαιμίας ή δυσαπορρόφησης γλυκόζης και γαλακτόζης. Δεν προορίζεται για παρεντερική χρήση.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Το μητρικό γάλα είναι η ιδανική τρόφη για τα βρέφη και ο μητρικός θηλασμός πρέπει να συνεχίζεται όσο το δυνατόν περισσότερο. Πριν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ένα βρεφικό γάλα, ζητήστε τη συμβουλή του παιδιάτρου σας.

Κλείστε καλά τη συσκευασία μετά από κάθε χρήση και φυλάξτε σε δροσερό και ξηρό μέρος. Μετά το άνοιγμα χρησιμοποιήστε το περιεχόμενο εντός 3 εβδομάδων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ