1. Αρχική
  2. Γυναίκα
  3. Περιποίηση Σώματος
  4. Απολέπιση-'Αλατα
  5. Natura Siberica Gzel Siberian Berry body scrub , Scrub Σώματος με Μούρα , 200ml
Απολέπιση-'Αλατα, Απολέπιση-'Αλατα, Γυναίκα, Περιποίηση Σώματος

Natura Siberica Gzel Siberian Berry body scrub , Scrub Σώματος με Μούρα , 200ml

Κωδικός προϊόντος: 2882E
8,40

Εξαντλημένο

Gzel Siberian Berry body scrub , Scrub Σώματος με Μούρα.

Παραδοσιακό Σιβηρικό Scrub Σώματος με Μούρα.
Σμιλεύει το Σώμα.
Άγριο Σιβηρικό Βατόμουρο, Βιολογική Taiga Ashberry και Αρκτικό Cloudberry.

• Εξαιρετικά δραστικά άγριας συγκομιδής βότανα Σιβηρίας.

• Φόρμουλα αιχμής με μέγιστη περιεκτικότητα των βοτανικών συστατικών

• Προϊόν έχει δημιουργηθεί ΧΩΡΙΣ: Parabens, SLS, SLES, PEG, σιλικόνες, Συνθετικές χρωστικές ουσίες, Γλυκόλες, Mineral Oils

Τα άγρια βόρεια μούρα είναι μεγάλη πηγή βιταμινών, ιχνοστοιχείων και αμινοξέων. Στην παλιά Ρωσία οι νεαρές κυρίες τα χρησιμοποιούσαν για τη μοναδική τους επίδρασή στο δέρμα και στο αδυνάτισμα. Η μοναδική φόρμουλα του παραδοσιακού Σιβηρικου scrub σώματος με μούρα καθαρίζει σε βάθος και διεγείρει την αναγέννηση του δέρματος, κάνοντας το πιο μαλακό και ελαστικό, βοηθώντας τη σύσφιξη και τη σμίλευση του σώματος.

Το άγριο Σιβηρικό βατόμουρο αναζωογονεί και τονώνει το δέρμα, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε βιταμίνη C. Στην παλιά Ρωσία το Αρκτικό Cloudberry ήταν το σύμβολο της απόλυτης αγνότητας, για τον λόγο αυτό οι νεαρές γυναίκες έπλεναν το σώμα τους με το χυμό του, το όποιό της βοηθούσε στη σύσφιξη και τη σμίλευση του σώματος.

Η βιολογική Τάιγκα Ashberry είναι γεμάτη από οργανικά οξέα τα οποία κάνουν ήπια απολέπιση, τόνωση της αναγέννηση, καθιστώντας το δέρμα αποτελεσματικά λείο, εξαιρετικά μαλακό και τρυφερό. Το παραδοσιακό Σιβηρικό scrub σώματος όχι μόνο αφήνει το δέρμα υπέροχα λείο και απαλό, αλλά και βοηθά στη σύσφιξη του σώματος.

Οδηγίες Χρήσης :

Εφαρμόστε κάνοντας απαλό μασάζ σε βρεγμένο δέρμα με κυκλικές κινήσεις, εστιάζοντας στις τραχιές περιοχές. Ξεπλύνετε πλήρως με άφθονο νερό.Συνίσταται η χρήση του από μία έως τρείς φορές την εβδομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ