Αϋπνία - Στρες, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

My Elements Stress Off 60 φυτοκάψουλες

Κωδικός προϊόντος: 20061
16,53

4 σε απόθεμα

Το Stress Off της myelements είναι συμπλήρωμα διατροφής με σύμπλεγμα βιταμινών Β και φυτικά εκχυλίσματα που συμβάλει στην ανακούφιση από στρεσσογόνες καταστάσεις και στη μείωση των επιπέδων του άγχους , επιτυγχάνοντας ψυχική ηρεμία και χαλάρωση.

• Οι Βιταμίνες Β1, Νιασίνη, Β6, Βιοτίνη και B12 συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία.
• Η Βιταμίνη Β2 συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.
• Το Φολικό Οξύ συμβάλλει στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία.
• Η Ροδιόλα βοηθάει τον οργανισμό να προσαρμοστεί στο συναισθηματικό στρες.
• Η Ασβαγκάντα βοηθάει στην υποστήριξη της χαλάρωσης, της πνευματικής και σωματικής ευεξίας.

Συνίσταται για:
• Ενήλικες – για όσους ταλαιπωρούνται από χρόνιο στρες. Τα αποτελέσματα αυτού του τύπου «Στρες» είναι αρκετά σοβαρά, καθώς μπορούν να μειώσουν τη λειτουργικότητα του ατόμου και να καταλήξουν σε σοβαρές σωματικές και ψυχικές παθήσεις.
• Ενήλικες που θέλουν ανακούφιση από στρεσογόνες καταστάσεις, βοήθεια στη μείωση των επιπέδων του άγχους, στην διαχείριση των προβλημάτων του ύπνου και καλή ψυχική υγεία

Προτεινομένη δοσολογία: 1 φυτοκάψουλα ανά ημέρα

 

Ροδιόλα που συμβάλλει στην αντιμετώπιση σωματικού και πνευματικού στρες. Πέραν της ισχυρής αντιοξειδωτικής δράσης του, βοηθά τον οργανισμό να προσαρμόζεται σε συνθήκες αυξημένων απαιτήσεων, έντασης και άγχους.

Η Ασβαγκάντα είναι βότανο με ισχυρές τονωτικές και προσαρμογενείς ιδιότητες, χρήσιμο στον έλεγχο του στρες και της χρόνιας κόπωσης. Βοηθάει στην υποστήριξη της χαλάρωσης, της πνευματικής και σωματικής ευεξίας.

Περιλαμβάνει πέντε επιστημονικώς μελετημένα συστατικά που συμβάλουν φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος.- Βιταμίνες Β1, Νιασίνη, Β6, Βιοτίνη και B12 .

H L-Θεανίνη προάγει την χαλάρωση του οργανισμού χωρίς να προκαλεί υπνηλία ενώ είναι ωφέλιμη για το νευρικό σύστημα.

Κατάλληλο για Vegetarians και Vegans.

 

Μια (1) μαλακή φυτοκάψουλα περιέχει:
Εκχ. Ρίζας Ασβαγκάντα (Εκχ. Ρίζας Withania somnifera), L-Θεανίνη, Γ-Αμινοβουτυρικό Οξύ, Περίβλημα Φυτοκάψουλας (Υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη), D-Παντοθενικό Ασβέστιο, Νικοτιναμίδιο, Εκχ. Ροδιόλας 5:1 (Εκχ. Rhodiola rosea), Υδροχλωρική Θειαμίνη, Υδροχλωρική Πυριδοξίνη, Ριβοφλαβίνη, Αντισυσσωματωτικοί Παράγοντες (Στεατικό Οξύ, Διοξείδιο του Πυριτίου), Αλας του (6S) -5- Μεθυλοτετραϋδροφολικού Οξέος με Γλυκοζαμίνη, D-Βιοτίνη, Μεθυλοκοβαλαμίνη.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη. Το προϊόν δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Φυλάσσεται μακριά από φως και υγρασία, σε θερμοκρασία δωματίου 15-25o C, μακριά από παιδιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ