Βρεφικά Αντηλιακά, Εποχιακά, Καλοκαίρι

Mustela Bebe High Protection Sun Spray SPF50 200ml

Κωδικός προϊόντος: 80027
17,90

Εξαντλημένο

Αυτό το Αντηλιακό Σώματος & Προσώπου υψηλής προστασίας, Mustela High Protection Sun Spray με δείκτη SPF 50, προστατεύει το ευαίσθητο, το μη ανεκτικό, το ατοπικό και το φωτοευαίσθητο δέρμα από τις ακτίνες UVΑ και UVB.

Εύκολο στη χρήση, μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο και στο σώμα, με φόρμουλα ανθεκτική στην άμμο, καθώς και στο θαλασσινό και το χλωριωμένο νερό.
Με Φίλτρα UV που συμμορφώνονται με τη συμφωνία της Χαβάης για τη διατήρηση των θαλάσσιων οικοσυστημάτων, συμπεριλαμβανομένων των κοραλλιογενών υφάλων.

Σε μορφή σπρέι 200ml

Φιλικό για το δέρμα

Ψεκάστε λίγο από το Αντηλιακό Σώματος & Προσώπου υψηλής προστασίας με δείκτη SPF50, για να προστατεύσετε το μωρό σας από τις ακτίνες UVA και UVB – ένα απαραίτητο προϊόν για όταν βρίσκεστε έξω με το μωρό σας.
Η υψηλής ανεκτικότητας φόρμουλά του είναι ειδικά σχεδιασμένη για το ευαίσθητο, το μη ανεκτικό, το ατοπικό και το φωτοευαίσθητο δέρμα. Έχει υψηλή ανθεκτικότητα στην άμμο, στο θαλασσινό και στο χλωριωμένο νερό.

Με Φίλτρα UV που συμμορφώνονται με τη συμφωνία της Χαβάης για τη διατήρηση των θαλάσσιων οικοσυστημάτων, συμπεριλαμβανομένων των κοραλλιογενών υφάλων.

Οδηγίες χρήσης

Βήμα 1: Απλώστε αρκετή ποσότητα σε στεγνό δέρμα πριν την έκθεση στον ήλιο (πρόσωπο και σώμα). Μην ξεχάσετε το καπέλο, τα γυαλιά και την μπλούζα.

Βήμα 2: Εφαρμόστε ξανά κάθε 2 ώρες και έπειτα από το κολύμπι.

Παιδιά κάτω των 3 ετών δεν πρέπει να εκθέτονται στον ήλιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ