Σιρόπια & καραμέλες, Χειμώνας

Medicair Medistus Antivirus 10 παστίλιες

Κωδικός προϊόντος: 20856
3,92

Εξαντλημένο

Αυξημένη προστασία κατά ιών και βακτηρίων

Προλαμβάνει τις λοιμώξεις και αναπνευστικές ασθένειες με δημιουργία φυσικού φραγμού

  • Με απόσταγμα Kistosyn® 200
  • 100% φυσικό ενεργό συστατικό
  • Χωρίς χρωστικές ουσίες και χωρίς συντηρητικά
  • Χωρίς ζάχαρη, γλουτένη και λακτόζη
  • Προστασία σε μέρη με υψηλό κίνδυνο μόλυνσης όπως σε Ταξίδια, δημόσιες μεταφορές, εκπαίδευση, αίθουσες αναμονής, ψώνια, εκδηλώσεις

Τί είναι οι παστίλιες Medistus® Antivirus
Οι παστίλιες Medistus® Antivirus είναι Ιατροτεχνολογικό προϊόν CE 0481 κατηγορίας ΙΙα, με ένα σύμπλοκο ενεργό συστατικό που περιέχει ουσίες βασισμένες στα φυτά. Το απόσταγμα Kistosyn® 200 σχηματίζει μέσω των φυσικών ενεργών ουσιών του ένα προστατευτικό φίλτρο στο στοματικό και φαρυγγικό βλεννογόνο. Αυτός ο προστατευτικός φραγμός οδηγεί σε μια φυσική (μηχανική) προστασία κατά των ιών και βακτηρίων που προκαλούν αναπνευστικές μολύνσεις, ο οποίος βοηθά στο να παρεμποδίζει τη διείσδυσή τους στα κύτταρα του σώματος και την περαιτέρω τους διάδοση.

Το απόσταγμα Kistosyn® 200 υποβοηθά μέσω των φυσικών ενεργών ουσιών του τη λειτουργία φραγμού του στοματικού και φαρυγγικού βλεννογόνου με τη δημιουργία ενός φυσικού φίλτρου σε αυτόν. Ως αποτέλεσμα, οι εξωτερικοί ερεθισμοί μπορούν να μειωθούν σημαντικά. Επιπλέον, το απόσταγμα Kistosyn® 200 υποβοηθά την προστασία του στοματικού βλεννογόνου από φλεγμονές και ως εκ τούτου την ανακούφιση από το βήχα και τον ξηρό βήχα. Λόγω αυτού του φυσικού αποτελέσματος η ανάπτυξη ανθεκτικότητας δεν είναι δυνατή. Η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια έχουν ελεγχθεί σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία περί Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων (93/42/EEC).

Σε ποιες περιπτώσεις μπορεί να εφαρμοστεί το Medistus® Antivirus;

Για να υποβοηθήσει τα φυσικά μέσα της λειτουργίας φυσικού φραγμού του στοματικού και φαρυγγικού βλεννογόνου κατά των ιών και βακτηρίων που επηρεάζουν την αναπνευστική οδό.
Για την πρόληψη μολυσματικών και φλεγμονωδών ασθενειών των αεραγωγών ιικής και βακτηριακής προέλευσης με τη δημιουργία φυσικού (μηχανικού) φραγμού επί του φαρυγγικού βλεννογόνου.
Για την ανακούφιση από το βήχα και τον ξηρό βήχα.
Εφαρμόζεται επίσης στα πρώτα σημάδια γρατζουνίσματος του λαιμού.
Εικόνα: Βακτήρια, Ιοί, προστατευτικός φραγμός, Μεμβράνες του βλεννογόνου του λαιμού)

Οδηγίες δοσολογίας, τύπος και διάρκεια εφαρμογής

Για προστασία σε αυξημένο κίνδυνο μόλυνσης των αεραγωγών ιικής και βακτηριακής προέλευσης.
Ακόμη στα πρώτα σημάδια γρατσουνίσματος του λαιμού.
Ενήλικοι: Διαλύστε μια παστίλια αργά στο στόμα 3 ως 6 φορές την ημέρα.
Παιδιά μεγαλύτερα από 12 ετών (και τουλάχιστον σωματικού βάρους 25 κιλά): διαλύστε μια παστίλια αργά στο στόμα 3 φορές την ημέρα.
Παιδιά μεγαλύτερα από 6 ετών: διαλύστε μια παστίλια αργά στο στόμα 1 φορά την ημέρα.

Οι παστίλιες μπορεί να προκαλέσουν ένα κίνδυνο πνιγμού για μικρά παιδιά όταν δεν μπορούν να τις διαλύσουν στο στόμα. Παρακαλώ δώστε ειδική προσοχή στην περίπτωση μικρών παιδιών. Σε περίπτωση λήψης φαρμάκων από το στόμα, παρακαλώ αφήστε μια παύση 4 ωρών στο ενδιάμεσο. Αν εντός 2-3 ημερών μετά την έναρξη της θεραπείας δεν συμβαίνει καμία βελτίωση ή τα συμπτώματα επιδεινώνονται (όπως αν συμβεί πυρετός πάνω από 38°C), παρακαλώ συμβουλευτείτε ένα γιατρό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ