Αμινοξέα, Αϋπνία - Στρες, Βιταμίνες, Μνήμη, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Lamberts Theanine & Lemon Balm 60 ταμπλέτες

Κωδικός προϊόντος: 31142
23,95

2 σε απόθεμα

Η L-Theanine είναι ένα συναρπαστικό αμινοξύ που υπάρχει στο τσάι και πιστεύεται ότι είναι υπεύθυνη για το μοναδικά όμορφο συναίσθημα που μας προσφέρει μια κούπα τσάι.

Έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει τα επίπεδα του GABA και των άλφα κυμάτων στον εγκέφαλο και αυτό μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα μια ηρεμιστική δράση χωρίς υπνηλία. Ως αποτέλεσμα, η L-Theanine συνιστάται ευρέως από τους επαγγελματίες για περιόδους στρες και άγχους.
Το βάλσαμο λεμονιού έχει μια μακρά ιστορία χρήσης στην παραδοσιακή ιατρική των βοτάνων, κυρίως ως ηρεμιστικό και μυοχαλαρωτικό, με τις πρόσφατες μελέτες επίσης δείχνουν ότι είναι επίσης χρήσιμο για τη βελτίωση της προσοχής και της μνήμης.
Το Theanine & Lemon Balm Complex της Lamberts συνδυάζει 200mg L-Theanine παράλληλα με 6000mg βάλσαμο λεμονιού συν τρεις σχετικές βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Το Φολικό οξύ και η βιοτίνη συσχετίζονται με τις φυσιολογικές ψυχολογικές λειτουργίες και το παντοθενικό οξύ συμβάλλει στη φυσιολογική νοητική απόδοση.

Κάθε ταμπλέτα αποδίδει: Φολικό Οξύ 200μg, Παντοθενικό Οξύ 6mg, Βιοτίνη 50μg, L-Theanine 200mg, Βάλσαμο λεμονιού 6000mg (που παρέχεται από 600mg ενός 10: 1 εκχυλίσματος)

Οδηγίες Χρήσης:Λήψη 2 δισκίων την ημέρα με ένα γεύμα.
Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει υποκαθιστούν μια ποικίλη δίαιτα.

Κατάλληλο για χορτοφάγους.

Δεν πρέπει να λαμβάνεται από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ