Αντιοξειδωτικά, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Lamberts Liquid Pomegranate Concentrate 500ml

Κωδικός προϊόντος: 31198
27,30

1 σε απόθεμα

Mε προσθήκη Συμπυκνωμένου Χυμού Κόκκινου Σταφυλιού (Red Grape).

O χυμός του ροδιού περιέχει ένα ευρύ φάσμα ισχυρών αντιοξειδωτικών, συμπεριλαμβανομένων των πολυφαινολών και των ellagitannins. Οι ενώσεις αυτές θεωρούνται εξαιρετικά αντιοξειδωτικά, συμβάλλοντας στην προστασία κατά των ελευθέρων ριζών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ρόδι υπερβαίνει κατά πολύ όλα τα άλλα φρούτα σε ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity), καθιστώντας το ως ένα από τα ισχυρότερα διαθέσιμα αντιοξειδωτικά φρούτα.

Για την βελτίωση της γεύσης του Pomegranate Concentrate της Lamberts, επιλέξαμε την προσθήκη συμπυκνωμένου χυμού καθαρού κόκκινου σταφυλιού καθώς η γλυκιά του γεύση εξισορροπεί την έντονη γεύση του ροδιού, ενώ παράλληλα αποτελεί μία πλούσια πηγή πολυφαινολών.
Ο συνδυασμός αυτός, των συμπυκνωμένων χυμών από ρόδι και κόκκινο σταφύλι, καθιστά το Pomegranate Concentrate της Lamberts ως ένα από τα ισχυρότερα διαθέσιμα αντιοξειδωτικά προϊόντα της αγοράς και ιδανικό για άτομα με υψηλές απαιτήσεις για λήψη αντιοξειδωτικών οι οποίοι προτιμούν να μην πάρουν δισκία.

Κατάλληλο για χορτοφάγους.

Ανακινείστε καλά πριν τη χρήση.

Δοσολογία: 15ml (3 κουταλάκια του γλυκού) ημερησίως. Μπορεί να ληφθεί κατευθείαν ή να διαλυθεί σε νερό.

Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον. Μετά το άνοιγμα κρατήστε το στο ψυγείο και καταναλώστε το σε 8 εβδομάδες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ