Ανοσοποιητικό, Βιταμίνες, Βιταμίνη D, Λιπαρά Οξέα, Όραση, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Lamberts Eyewise Omega 3 60 κάψουλες

Κωδικός προϊόντος: 31193
29,34

2 σε απόθεμα

Ιχθυέλαιο 5πλης μοριακής απόσταξης με λουτείνη & ζεαξανθίνη

Το Eyewise® Omega 3 της Lamberts αποτελεί συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει έναν μοναδικό συνδυασμό μικροθρεπτικών συστατικών.

Πιο συγκεκριμένα ανά κάψουλα περιέχει:
• 356mg Ω3 Λιπαρών οξέων 5πλής μοριακής απόσταξης για την διασφάλιση της μέγιστης καθαρότητας, εκ των οποίων 56mg EPA & 250mg DHA.
Το DHA συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής όρασης (*Ευρωπαϊκός Κανονισμός 432/2012)
• Υψηλή ποσότητα από τα δύο σημαντικότερα καροτενοειδή: Λουτείνη και Ζεαξανθίνη.

Η λουτεΐνη και η ζεαξανθίνη ανήκουν στα καροτενοειδή και βρίσκονται σε αφθονία στα φρούτα και στα πράσινα λαχανικά. Δεν παρασκευάζονται από τον οργανισμό, γι’ αυτό και πρέπει να λαμβάνονται μέσα από τις τροφές ή τα συμπληρώματα διατροφής.

Η λουτεΐνη που περιέχεται στο συγκεκριμένο συμπλήρωμα διατροφής είναι φυτική λουτεΐνη «ελευθέρας μορφής» (free form lutein). Με τον όρο «ελευθέρας μορφής» εννοούμε ότι η λουτεΐνη που περιέχεται στο Eyewise® Omega 3 είναι της ίδιας μορφής με αυτή που ανευρίσκεται στα πράσινα λαχανικά. Η μορφή αυτή χαρακτηρίζεται από υψηλή απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα.

• 5μg Βιταμίνης D η οποία συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Όπως όλα τα σκευάσματα της Lamberts, παρασκευάζεται εντός του Ηνωμένου Βασιλείου σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα της Φαρμακευτικής GMP (Pharmaceutical GMP).

Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 30 λεπτά.
Δοσολογία: Η συνιστώμενη δόση για το σκεύασμα αυτό είναι μια κάψουλα μισή ώρα μετά το φαγητό ή σύμφωνα με την σύσταση του ιατρού ή φαρμακοποιού σας. Συνίσταται η κάψουλα να καταπίνεται ολόκληρη με την πόση νερού. Να μην υπερβαίνετε την συνιστώμενη ημερήσια δόση.

Φύλαξη: Φυλάξτε το μακριά από παιδιά. Το προϊόν διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ