Για Γυναίκες, Εμμηνόπαυση, Συνήθεις Κατηγορίες

Health Aid Menovital 60 ταμπλέτες

Κωδικός προϊόντος: 31745
19,05

1 σε απόθεμα

Health Aid Menovital 60 ταμπλέτες. Η φύση είναι πλούσια με φυτά που παραδοσιακά χρησιμοποιούνται για τις εξισορροπητικές τους ιδιότητες στα συμπτώματα που εμφανίζονται πριν-κατά & μετά την εμμηνόπαυση, όπως νυχτερινές εφιδρώσεις, εξάψεις, πρήξιμο, αλλαγές διάθεσης. Όλα τα συστατικά αυτά εμφανίζουν ορμονορυθμιστικές ιδιότητες και πολλά από αυτά αποτελούν πολύ καλές πηγές φυτοοιστρογόνων.

Τέτοια συστατικά είναι το Έλαιο Λιναρόσπορου (Flaxseed Oil), η Λιγαριά (Agnus Castus), η Αγγελική (Dong Quai),το Black Cohosh, το Έλαιο Μποράγκου (Borage Oil),οι Ισοφλαβόνες Σόγιας, το Κόκκινο τριφύλλι κ.α. Επιπλέον μικροδιατροφικά συστατικά όπως η βιταμίνη Β6 η οποία συμβάλλει στη ρύθμιση της ορμονικής δραστηριότητας και ο Ψευδάργυρος ο οποίος συμβάλλει στη ρύθμιση της λειτουργίας των αδένων, έχουν χρησιμοποιηθεί με επιτυχία σε θέματα του γυναικείου κύκλου.

Το Menovital* της HealthAid, περιέχει 16 διαφορετικά συστατικά, τα οποία δρουν συνεργιστικά σε θέματα της εμμηνόπαυσης, όπως νυχτερινές εφιδρώσεις, ξηρότητα κόλπου, αλλαγές διάθεσης κα. Η προσθήκη βιταμινών, μετάλλων και αμινοξέων, το καθιστούν ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για τις γυναίκες ηλικίας 45-65.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ