Βιταμίνες, Βιταμίνη Β, Διαβήτης, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες, Χρώμιο

Health Aid Glucobate 60 ταμπλέτες

Κωδικός προϊόντος: 31624
18,38

1 σε απόθεμα

Μοναδικός συνδυασμός από 16 ενεργά συστατικά που συμβάλλουν στα φυσιολογικά επίπεδα γλυκόζης στο αίμα, μεταβολισμού και ενέργειας.

Το Χρώμιο είναι ιχνοστοιχείο ζωτικής σημασίας για την υγεία, που ο βιολογικός του ρόλος αφορά τη ρύθμιση του γλυκαιμικού δείκτη και κατ’ επέκταση του μεταβολικού συνδρόμου.

Η βιταμίνη Β6 προωθεί τον υγιή μεταβολισμό γλυκογόνου, ρυθμίζοντας την απελευθέρωση αποθηκευμένης γλυκόζης. Η Βιοτίνη και ο Ψευδάργυρος συμμετέχουν στον υγιή μεταβολισμό των υδατανθράκων και την αξιοποίησή τους από τον οργανισμό. Τα φυτικά εκχυλίσματα από Κανέλα, Τριγωνέλλα, Μωβ Ρύζι, Karela, Jambolan & Banaba είναι γνωστά για τις παραδοσιακές τους ιδιότητες όσον αφορά τη ρύθμιση των επιπέδων γλυκόζης. Ιδιαίτερα το Banaba leaf (Lagestroemia Speciosa L.) είναι πλούσιο σε corosolic acid (CRA), για το οποίο έρευνες έχουν δείξει ότι αναστέλλει τη γλυκονεογέννεση και διεγείρει την γλυκόλυση .

Το GlucoBate της HealthAid είναι συνδυασμός* κατάλληλος για όσους εμφανίζουν έντονη επιθυμία για γλυκά & υδατάνθρακες και για όσους θέλουν να ρυθμίσουν το μεταβολισμό και τα επίπεδα ενέργειάς τους.
*Η δημιουργία & παραγωγή συνθέσεων(φόρμουλες), αποτελεί ειδική τεχνογνωσία και σήμα κατατεθέν της εταιρίας HealthAid.

Οδηγίες Λήψης

Ενήλικες και άνω των 16 ετών 2 ταμπλέτες ημερησίως με το φαγητό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ