Διάρροια-Προβιοτικά, Προβιοτικά για τη δυσκοιλιότητα, Συνήθεις Κατηγορίες

Health Aid Acidophilus 60 κάψουλες

Κωδικός προϊόντος: 31655
9,60

1 σε απόθεμα

Το Acidophilus της HealthAid είναι συνδυασμός από τα παραπάνω προβιοτικά στελέχη σε ποσότητα 100 εκατομμυρίων/κάψουλα, μαζί με πρεβιοτικά, για καλύτερη ανάπτυξη προβιοτικής καλλιέργειας. Συνιστάται προληπτικά για την διατήρηση υγιούς εντερικής χλωρίδας η οποία βοηθά στην πέψη και στην γενικότερη καλή υγεία του εντέρου και του οργανισμού. Ιδανικό για μακροχρόνια λήψη, σε περιπτώσεις δυσανεξίας στη λακτόζη, φτωχού ανοσοποιητικού, ανισορροπίας pH εντέρου, αλλά και σε σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, που μπορεί να οφείλεται σε έλλειψη βιταμινών του συμπλέγματος Β.

  • Ο Lactobacillus Acidophilus είναι το κυριότερο προβιοτικό στέλεχος, το οποίο ‘’κατοικεί’’ στον οργανισμό μας και ανήκει στην οικογένεια των λακτοβάκιλλων-οξεόφιλων .
  • Βρίσκεται κυρίως στο λεπτό έντερο και παράγει λακτάση, ένα ένζυμο απαραίτητο για την πέψη της λακτόζης, αλλά και κάποιες ουσίες με αντιμικροβιακές και αντιμυκητιασικές ιδιότητες.
  • Το Bifidobacterium Bifidum ανήκει στην οικογένεια των μπιφίδο-βακτηρίων, των οποίων κύριος ρόλος είναι η παραγωγή βιταμινών του συμπλέγματος Β, για τη διατήρηση της νευρολογικής λειτουργίας και του υγιούς μεταβολισμού και ανάπτυξης.
  • Τα πρεβιοτικά (φρουκτοολιγοσακχαρίτες-FOS),είναι φυτικές ίνες και αποτελούν την τροφή των προβιοτικών, προωθούν την ανάπτυξη των ωφέλιμων βακτηρίων και ενισχύουν την υγεία και την ανοσία της εντερικής χλωρίδας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ