1. Αρχική
  2. Συμπληρώματα
  3. Συνήθεις Κατηγορίες
  4. Αϋπνία - Στρες
  5. Greenbay Kannavis Ολικό Εκχύλισμα Κάνναβης 10% CBD, 10ml
Αϋπνία - Στρες, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Greenbay Kannavis Ολικό Εκχύλισμα Κάνναβης 10% CBD, 10ml

Κωδικός προϊόντος: 78052
37,53

1 σε απόθεμα

Ολικό εκχύλισμα κάνναβης τιτλοδοτημένο με 10% CBD. Η φυτική πρώτη ύλη έχει καλλιεργηθεί στην Ελλάδα με απόλυτα φυσικό τρόπο, χωρίς τη χρήση χημικών και φυτοφαρμάκων.

Η δοσολογία του CBD ποικίλει ανάλογα με τη πάθηση και τον ασθενή. Όταν η χρήση γίνεται με στόχο την πρόληψη, προτείνεται 1 σταγόνα την 1η ημέρα και αύξηση της δοσολογίας κατά 1 σταγόνα κάθε ημέρα μέχρι τις 6 -8 σταγόνες, 2 φορές/ημέρα. Διαφορετικά στην περίπτωση της χρήσης των εκχυλισμάτων για τη θεραπεία κάποιας πάθησης να ακολουθούνται οι οδηγίες του ιατρού.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ CBD: Η κάνναβη περιέχει περισσότερες από 100 φυσικές δραστικές ενώσεις που ονομάζονται κανναβινοειδή. Η κανναβιδιόλη (CBD) είναι αποδεδειγμένα το πιο θεραπευτικό συστατικό του φυτού, με πολλές επιστημονικές μελέτες να τεκμηριώνουν τη δράση της.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΝΝΑΒΙΔΙΟΛΗ: Η Κανναβιδιόλη (CBD), είναι το βασικότερο κανναβινοειδές της κάνναβης, μη ψυχοδραστική ουσία, με πολλά οφέλη για τον οργανισμό. Κλινικές έρευνες αποδεικνύουν ότι έχει προστατευτική και ρυθμιστική δράση στο ΚΝΣ (αϋπνίες, χρόνιο άγχος, ένταση, stress), αναλγητική δράση (δραστικότατη σε ημικρανίες, πονοκεφάλους και πόνους περιόδου), καταπραϋντική και αντιφλεγμονώδη δράση σε πόνους (ρευματικούς κτλ) , αντισπασμωδική δράση (επιληψία κα) και τέλος πολλές έρευνες αποδεικνύουν τη δράση της στη θεραπεία σημαντικών αυτοάνοσων νοσημάτων (Σκλήρυνση κατά πλάκας, Ρευματοειδής αρθρίτιδα κα).

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Το Ολικό εκχύλισμα είναι το προϊόν της εκχύλισης του φυτού στο οποίο έχουν διατηρηθεί όλες οι δραστικές του ουσίες. Το Ολικό εκχύλισμα Kannavis είναι φυσικό προϊόν, χωρίς χημικά πρόσθετα, διαλυμένο μέσα σε βιολογικό λάδι κάνναβης (προϊόν έκθλιψης από τους σπόρους, πλούσιο σε ω-λιπαρά). Είναι αποτέλεσμα Ελληνικής καλλιέργειας που έγινε χωρίς την χρήση χημικών και η συγκομιδή της έγινε με το χέρι, ώστε να διατηρηθούν όλα τα πολύτιμα συστατικά των ανθών του φυτού, για αυτό και έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Είναι προϊόν μίας συγκομιδής από ένα συγκεκριμένο χωράφι. Δεν ανακατεύονται φυτά διαφορετικής προέλευσης μεταξύ τους
Είναι πλήρους φάσματος, περιέχει δηλαδή όλα τα ευεργετικά συστατικά του φυτού και όχι μονο cbd
Είναι αποκερωμένο, δηλαδή δεν έχει λιπίδια, πράγμα που βοηθάει στην καλύτερη απορρόφηση του
Είναι χωρίς χλωροφύλλη, πράγμα που βελτιώνει κατά πολύ τη γεύση του
Η ανάπτυξη του προϊόντος καθώς και η παραγωγή του γίνονται σε συνεργασία με τον τεχνοβλαστό του ΕΚΠΑ – Pharmagnose. Ο ποιοτικός του έλεγχος γίνεται από το Τμήμα Φαρμακογνωσίας του ΕΚΠΑ.

Πληροφορίες προϊόντος:
Ποσότητα: 1000mg CBD/10ml
1 σταγόνα περιέχει 4mg CBD
1 φιαλίδιο περιέχει 250 σταγόνες

Παράγεται με τη μέθοδο της κρυο-εκχύλισης
100% ελληνικό προϊόν

Μετά το άνοιγμα, συντηρείται στο ψυγείο.
Περιέχει τετραϋδροκανναβινόλη (THC) < 0,2% και δεν εμπίπτει στις διατάξεις του άρθρου 1 παρ.1 & 2 του Ν.4139/2013 σε συνδυασμό με τις διατάξεις του άρθρου 1 παρ. 2 του Ν.3459/2006, κατά συνέπεια δεν έχει καμία ευφορική ή ναρκωτική επίδραση.
Απαγορεύεται η χρήση σε άτομα κάτω των 18 ετών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ