1. Αρχική
 2. Συμπληρώματα
 3. Αδυνάτισμα
 4. Καύση Λίπους
 5. Forte Pharma XtraSlim 700 Ισχυρή 120 κάψουλες
Αδυνάτισμα, Καύση Λίπους, Προτάσεις, Συμπληρώματα

Forte Pharma XtraSlim 700 Ισχυρή 120 κάψουλες

Κωδικός προϊόντος: 26025
32,83

5 σε απόθεμα

Ισχυρό εντατικό βοήθημα για ενίσχυση καύσεων & μείωση βάρους

Τα Εργαστήρια FortePharma, τα πιο εξειδικευμένα στην ΑΕυρώπη στον τομέα της αδυαντιστικής διατροφολογίας, εισάγουν την τελευταία τους επιστημονική καινοτομία. Μια νέα –επιστημονικά αποδεδειγμένα αποτελεσματική – σύνθεση με δραστικά συστατικά φυσικής προέλευσης, για να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το περιττό βάρος, ενισχύοντας το βασικό μεταβολισμό του οργανισμού και αυξάνοντας τις μέσες ημερήσιες καύσεις θερμίδων κατά 700.

Βασικό συστατικο το του XtraSlim 700 είναι το σύμπλοκο LipoXim® (μίγμα από φύκι wakame και κουρκουμά)

 • Το φύκι wakame αυξάνει την παραγωγή θερμογενίνης (μιας μιτοχονδριακής πρωτεΐνης που εμπλέκεται στην παραγωγή
  ενέργειας). Η αύξηση της παραγωγής θερμογενίνης ενισχύει τον βασικό μεταβολισμό (δηλαδή την ποσότητα θερμίδων που
  καίμε χωρίς να καταβάλλουμε καμία προσπάθεια).
 • Ο κουρκουμάς έχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση. Ο λιπώδης ιστός των υπέρβαρων “υποφέρει” και εκπέμπει φλεγμονώδη
  σήματα. Η μείωση των φλεγμονών βοηθά τα λιποκύτταρα να λειτουργούν καλύτερα, ενισχύοντας την απώλεια βάρους. Υποβοηθά επίσης την πληρέστερη πέψη λιπιδίων. Όσο πιο ισχυρή και ‘τέλεια’ είναι η διάλυση των τροφών τόσο λιγότερες τοξίνες και κατάλοιπα βαραίνουν τον οργανισμό

+ Μαύρη σταφίδα : Με σημαντική διουρητική δράση για τη διευκόλυνση της αποβολής τοξινών. Πλούσια σε αντιοξειδωτικά, πολυφαινόλες και ανθοκυάνες που ενισχύουν τη ροή του αίματος, και την καλή λειτουργία των νεφρών
+Φυτό konjac : Ίνες γλυκομαννάνης, με ισχυρή δράση κορεσμού και μεγαλύτερη ικανότητα απορρόφησης νερού (ως 50 φορές το βάρος τους) συγκριτικά με τις περισσότερες φυτικές ίνες. Σχηματίζουν ένα τζελ στο στομάχι και δημιουργούν το αίσθημα ότι έχουμε χορτάσει ταχύτερα, βοηθούν επίσης την καλύτερη λειτουργία του εντέρου και την αποβολή των τοξινών, ενώ μελέτες αποδεικνύουν ότι έχουν καλό αντίκτυπο στη μείωση της χοληστερίνης & των τριγλυκεριδίων.

Η φόρμουλα συμπληρώνεται με επιπλέον πολύτιμα συστατικά βελτιστοποίησης της μεταβολικής διαδικασίας. Η χολίνη, το xρώμιο, και οι βιταμίνες B1 και B6 ενισχύουν τον μεταβολισμό των λιπιδίων,των σακχάρων και των λοιπών υδατανθράκων.

2 δισκία x 2 φορές την ημέρα λίγο πριν τα 2 βασικά σας γεύματα (4 δισκία την ημέρα συνολικά)
(Ιδανικά η αγωγή πρέπει να γίνει 2-3 μήνες για μέγιστα αποτελέσματα).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ