1. Αρχική
  2. Συμπληρώματα
  3. Συνήθεις Κατηγορίες
  4. Αντιοξειδωτικά
  5. Forte Pharma Multivit 4G Τονωτική Αντιοξειδωτική Πολυβιταμίνη 30 Δισκία
Αντιοξειδωτικά, Ενέργεια-Τόνωση, Πολυβιταμίνες, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Forte Pharma Multivit 4G Τονωτική Αντιοξειδωτική Πολυβιταμίνη 30 Δισκία

Κωδικός προϊόντος: 26061
11,20

6 σε απόθεμα

Η Forte Pharma MultiVit 4G είναι μια πολυβιταμίνη για ενήλικες εμπλουτισμένη με το τονωτικό σύμπλοκο βοτανων και αντιοξειδωτικών 4G. Σύνθεση με 12 βιταμίνες, 8 μέταλλα και ιχνοστοιχεία, γκουαράνα, τζίνσενγκ, πιπερόριζα, βασιλικό πολτό και αντιοξειδωτική λουτεϊνη.

Πλήρης φόρμουλα για τη συνολική προστασία και ενδυνάμωση του οργανισμού. Συμπληρώνει τις ανάγκες του οργανισμού εξαιτίας διατροφικών ελλείψεων και αγχωτικού σύγχρονου τρόπου ζωής παρέχοντας το 100% της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης σε βιταμίνες.

Οι βιταμίνες C, B6, B3, B5, μαγνήσιο συμβάλλουν στη τόνωση, την ενέργεια και στη μείωση της κόπωσης του οργανισμού.

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) και η Επιτροπή Φαρμάκων Φυτικής Προέλευσης (HMPC), έχουν εγκρίνει τη χρήση του guarana σαν παραδοσιακό φυτικό βοήθημα για την ανακούφιση των συμπτωμάτων της εξασθένισης του οργανισμού όπως είναι η κόπωση και η αδυναμία.

Δισκία διπλής στοιβάδας με 2 στάδια απελευθέρωσης των δραστικών στοιχείων.

Τα φυτικά τονωτικά δραστικά (γκουαράνα, τζίνσενγκ, βασιλικός πολτός και πιπερόριζα) απελευθερώνονται άμεσα ώστε να δώσουν μία άμεση ώθηση ενέργειας στον οργανισμό, ενώ τα λοιπά στοιχεία (βιταμίνες, μέταλλα κτλ) απελευθερώνονται σταδιακά κατά τη διάρκεια των επομένων ωρών ώστε να κρατήσουν τον οργανισμό σε υγιή κατάσταση καθόλου τη διάρκεια της ημέρας.

Οδηγίες Χρήσης

1 δισκίο την ημέρα με ένα ποτήρι νερό κατά προτίμηση το πρωί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ