Αδυνάτισμα, Καύση Λίπους, Συμπληρώματα

Forte Pharma Minceur 24 Fort 45+ 28 κάψουλες

Κωδικός προϊόντος: 26014
16,28

3 σε απόθεμα

Βοήθημα για ενίσχυση καύσεων & βελτίωση σφριγηλότητας του δέρματος.

Νέα –ακόμα πιο αποτελεσματική – σύνθεση με στόχευση στις ηλικίες 45+ λόγω της ενισχυμένης περιεκτικότητας σε κολλαγόνο, ελαστίνη και συσφικτικά σύμπλοκα. Διπλή φόρμουλα (δισκίο ΗΜΕΡΑΣ + δισκίο ΝΥΧΤΑΣ) που ενεργοποιεί σε 24ωρη βάση το μεταβολισμό, προωθώντας την απώλεια βάρους, την καύση του λίπους και την απόκτηση πιο σφριγηλού δέρματος, εξασφαλίζοντας σημαντική μείωση κιλών και πόντων.

2 διαφορετικά δισκία (διαφορετική σύσταση για ημέρα και νύχτα) με στοχευμένη δράση στη ενίσχυση της φυσικής χρονοβιολογικής μεταβολικής διαδικασίας του οργανισμού.

  • Το δισκίο ημέρας περιέχει φυτικά στοιχεία (πχ παπρικα, εκουιζέτο) που βοηθούν την τόνωση των καύσεων, ψευδάργυρο αμινοξέα και ένζυμα που ενισχύουν την ολοκληρωμένη και πλήρη πέψη των τροφών , έτσι ώστε να μην δημιουργούνται τοξίνες και κατάλοιπα στον οργανισμό τα οποία ενισχύουν το ΄πάχος’.
  • Το δισκίο νύχτας -πιο εστιασμένο στην σφριγηλότητα του δέρματος-, περιέχει το πατενταρισμένο δραστικό συστατικό Biosilica – φυτικό σύμπλοκο με πολύ καλή δράση στην ενίσχυση του κολλαγόνου για πιο σφιχτό δέρμα.

(Ιδανικά η αγωγή πρέπει να γίνει 1,5- 2 μήνες).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ