Αδυνάτισμα, Καύση Λίπους, Προτάσεις, Συμπληρώματα

Forte Pharma LipoRedux 56 κάψουλες

Κωδικός προϊόντος: 26015
25,27

1 σε απόθεμα

Αδυνατιστική πολύ αποτελεσματική σύνθεση, εστιασμένη σε άτομα τα οποία έχουν επίμονα αποθέματα -σπλαχνικού και γενικού – λίπους, και επιθυμούν τη σταδιακή απομείωση λιπώδους ιστού και συνολικού βάρους..

Αποτέλεσμα επιστημονικής έρευνας των Εργαστηρίων Forté Pharma, το LIPOREDUX ™  900mg είναι ένα ισχυρό βοήθημα που δρα σταδιακά και μπορεί να βοηθήσει ακόμα και άτομα με Δείκτη Μάζας Σώματος (ΔΜΣ) μεταξύ 25 και 29 (υπέρβαρους).

Επιστημονικές μελέτες αποδεικνύουν ότι το βασικό δραστικό συστατικό, το Sinetrol ®,  (το οποίο περιέχεται σε υψηλή δόση στο LipoRedux), – 2 φορές πιο ισχυρό από την απλή καφεΐνη – προάγει σημαντικά την απώλεια βάρους και βοηθά στη αποσυσσώρευση του εγκατεστημένου λίπους.

Η αδυνατιστική δράση της φόρμουλας συμπληρώνεται με:
250mg guarana που βοηθά στην ενίσχυση του μεταβολισμού
ψευδάργυρο (5mg), που συμβάλλει στον φυσιολογικό μεταβολισμό των λιπών, και
χρωμίο (25μg), το οποίο συντελεί στη διατήρηση ομαλών επιπέδων σακχάρου στο αίμα.

Αξιοσημείωτα αδυνατιστικά αποτελέσματα:
Σε 12 εβδομάδες αποδεικνύεται κλινικά ότι βοηθά
στην απώλεια πάνω από 5εκ. στην περιφέρεια των γοφών και της κοιλιάς και
στη μείωση του σπλαχνικού λίπους κατά μέσο όρο -3,5kg.

Οδηγίες Χρήσης : 2 δισκία την ημέρα – Κάθε δισκίο πρέπει να καταναλώνεται ΜΑΖΙ με τα 2 πιο μεγάλα/λιπαρά γεύματα της ημέρας (πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό διότι το ενεργό συστατικό εμπλέκεται στο μεταβολισμό των λιπαρών και στην αποτροπή της αποθήκευσης λίπους). Έτσι, επιλέγουμε τα 2 πιο «έντονα» γεύματα της ημέρας μας, και παίρνουμε το δισκίο ΜΑΖΙ, (3-10 λεπτά πριν ξεκινήσουμε το γεύμα μας), έτσι ώστε η πέψη του λίπους να συνδυαστεί με την πέψη της σινετρόλης και να λειτουργήσει σωστά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ