1. Αρχική
  2. Συμπληρώματα
  3. Συνήθεις Κατηγορίες
  4. Ανοσοποιητικό
  5. Forte Pharma Forte Rub Βρόγχοι , Σιρόπι Για Το Βήχα και Το Κρυολόγημα 200ml
Ανοσοποιητικό, Εποχιακά, Σιρόπια & καραμέλες, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες, Φυτικά Έλαια, Χειμώνας

Forte Pharma Forte Rub Βρόγχοι , Σιρόπι Για Το Βήχα και Το Κρυολόγημα 200ml

Κωδικός προϊόντος: 26055
8,05

3 σε απόθεμα

Σιρόπι για το βήχα και το κρυολόγημα, με 4 φυτά, χαλκό και Ν-ακετυλοκυστεϊνη.

Κισσός: Λειτουργεί αποχρεμπτικά σε περιπτώσεις παραγωγικού βήχα και βοηθά στην αντιμετώπιση καταρροϊκών καταστάσεων στην περιοχή των παραρρινικών κόλπων και στο θώρακα. Συμβάλλει στη μείωση του βήχα και της βρογχίτιδας διευκολύνοντας τη ρευστοποίηση των εκκρίσεων.

Πελαργόνιο: Εμποδίζει τα βακτήρια και τους ιούς να προσκολληθούν στα κύτταρα του βλεννογόνου των πνευμόνων και να αναπτυχθούν. Επιπλέον, το φυτό αυτό διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα και διευκολύνει την κινητοποίηση του οργανισμού ενάντια στους παθογόνους παράγοντες.

Ευκάλυπτος: χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση των φλεγμονών του αναπνευστικού, το βήχα, τον πονόλαιμο, το άσθμα.

Εχινάκεια: ενισχύει τη δράση του ανοσοποιητικού, καθώς προωθεί τη λειτουργία των ανοσοκυττάρων που καταστρέφουν τους παθογόνους μικροοργανισμούς.

Χαλκός: Ιχνοστοιχείο που συμβάλλει στην αποφυγή επιμολύνσεων κατά το κρυολόγημα, μειώνοντας την ευαισθησία στις λοιμώξεις. Ακόμη και η πολύ μικρή ανεπάρκεια χαλκού στον άνθρωπο, ελαττώνει σημαντικά, τόσο τον αριθμό των ουδετερόφιλων πολυμορφοπύρηνων (είδος λευκών αιμοσφαιρίων) στην περιφερειακή κυκλοφορία, όσο και την ικανότητά τους να σκοτώνουν μικροοργανισμούς.

Ν-Acetylcysteine: Αμινοξύ με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Προστατεύει και αποτοξινώνει τους πνεύμονες. Αποτελεί βλεννολυτικό παράγοντα για τη μείωση του ιξώδους των βλεννωδών εκκρίσεων, παρέχει προστασία κατά της γρίπης και μείωση των ριζών στους βρογχικούς σωλήνες.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ :
200ml (2 x 20ml δοσομερικά καπάκια την ημέρα)
ΔΟΣΗ :
300mg κισσό, 200mg Ν-ακετυλοκυστεϊνη, 500mg πελαργόνιο, 650mg εχινάκεια, 1 mg χαλκό και 0,3ml αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ