Αντιοξειδωτικά, Βιταμίνες, Βιταμίνη C, Βιταμίνη E, Προτάσεις, Σελήνιο, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Forte Pharma Expert Bronzage 28 κάψουλες

Κωδικός προϊόντος: 26064
22,30

4 σε απόθεμα

Ο ιδανικός σύμμαχος για μαυρισμένο προστατευμένο δέρμα. Διεγείρει το φυσικό μαύρισμα και ενεργοποιεί τις φυσικές άμυνες του δέρματος, ενεργοποιώντας τη μελανίνη.

Βοηθά στην επιμήκυνση της διάρκεια του μαυρίσματος, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει το δέρμα από κηλίδες και εγκαύματα διεγείροντας την ομαλή παραγωγή μελανίνης, κολαγόνου και ελαστίνης για πιο νεανική σφιχτή επιδερμίδα χωρίς δυσχρωμίες.

Η αποτελεσματικότητα του Expert Bronzage βασίζεται σε 3 συνεργατικές δράσεις των συστατικών:
1. Τόνωση του φυσικού μαυρίσματος και ενεργοποίηση της άμυνας του δέρματος L-τυροσίνη (30mg): αμινοξύ που εμπλέκεται στην παραγωγή μελανίνης και την ενισχύει φυσικά. Η παραγωγή μελανίνης είναι η πρώτη φυσική άμυνα του δέρματος στις ακτίνες UV. Με τον τρόπο αυτό παρέχει ένα προοδευτικό και φυσικό μαύρισμα ομοιόμορφο.
2. Ισχυροποίηση και παράταση του μαυρίσματος – προάσπιση της επιδερμίδας. Προστατευτικό φυσικό σύμπλοκο από καροτενοειδή :
– Η βήτα-καροτίνη και το λυκοπένιο μειώνουν την ευαισθησία του δέρματος και επηρεάζουν την ένταση και την ομορφιά του μαυρίσματος ενισχυτικά
– Η λουτεΐνη και η ζεαξανθίνη προστατεύουν τα μάτια και τον αμφιβληστροειδή.
– Για να αντισταθμιστεί η αφυδάτωση που προκαλείται από τον ήλιο, και να παραταθεί το μαύρισμα, η φόρμουλα περιέχει επίσης έλαιο καμελίνης και νυχτολούλουδου, τα οποία διατηρούν την ενυδάτωση του δέρματος και δρουν βελτιωτικά στην ελαστικότητα και τη λαμπερή όψη.
3. Καταπολέμηση της φωτογήρανση και ανάπλαση του δέρματος. Συμπλοκο SOLAR-Protect με βάση το συνένζυμο Co-Q10, βιταμίνες C, E, σελήνιο και μαγγάνιο: προσφέρει δυνατή αντι-οξειδωτική δράση ενάντια στις ελεύθερες ρίζες που είναι υπεύθυνες για τη φωτογήρανση

1 δισκίο ην ημέρα με 1 ποτήρι νερό, κατά προτίμηση κατά το γεύμα για 2 εβδ. πριν την έκθεση στον ήλιο, κατά τη διάρκεια και μετά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ