Περιποίηση νυχιών

Foltene Nail Rescue Treatment 6.5ml

Κωδικός προϊόντος: 12503
11,67

1 σε απόθεμα

Τα ερευνητικά εργαστήρια της Foltène® PHARMA έχουν αναπτύξει μια αποκλειστική θεραπεία ιδανική για τα ξηρά, θαμπά και ταλαιπωρημένα νύχια που σπάνε εύκολα.

Η θεραπεία έχει ως βάση το Tricosaccaride®, το Tricalgoxyl® και το Rosa Centifolia Flower Extract, τα οποία θρέφουν και ενυδατώνουν τα νύχια και είναι εμπλουτισμένη με το Εκχύλισμα Burdock (Arctium Lappa), ένα συστατικό με αντισηπτική δράση.

Αντοχή και αντίσταση: Τα συστατικά Tricosaccaride® και Tricalgoxyl®, μείγματα πολυσακχαριτών, αναζωογονούν και διεγείρουν την κερατίνη, η οποία βοηθά στην ανάπτυξη πιο υγιεινών νυχιών. (**)

Προστατευτική δράση: Το Nail Rescue Treatment έχει προστατευτική δράση και βοηθά στην διατήρηση της μικροβιοακής ισορροπίας των νυχιών. (*)(**)

Εγγύηση ασφαλείας: Το προϊόν Foltène® Pharma Nail Rescue Treatment έχει περάσει επιτυχώς δερματολογικούς ελέγχους ασφαλείας και δερματικής ανεκτικότητας (χωρίς παρενέργειες, χωρίς άρωμα).

Τρόπος Χρήσης:

Απλώνετε ομοιόμορφα την αγωγή περιποίησης νυχιών της Foltène® PHARMA χρησιμοποιώντας το ειδικό σφουγγαράκι εφαρμογής σε όλη την επιφάνεια των νυχιών και τα πετσάκια κάνοντας απαλό μασάζ τουλάχιστον 3 φορές την ημέρα (πρωί, μεσημέρι και βράδυ). Αφήνετε το προϊόν να δράσει. Το προϊόν μπορεί να εφαρμοστεί και σε βαμμένα ή ακρυλικά νύχια κοντά στα πετσάκια. Χάρη στην άψογη ανεκτικότητά του, το προϊόν συνίσταται για μακράς διάρκειας χρήση.

ΧΩΡΙΣ: Παράγωγα Πετρελαίου, Παραφίνες και Αλκοόλη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ