Γυναίκα, Περιποίηση Μαλλιών, Τριχόπτωση

Foltene Hair & Scalp Treatment Women 24 x 6ml

Κωδικός προϊόντος: 12519
47,70

1 σε απόθεμα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ | ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ | 24 ΑΜΠΟΥΛΕΣ

– 35 %* στην Τελογενή Φάση
+ 11% * στην Αναγενή Φάση
+ 13%* Πυκνότητα Μαλλιών
+ 8% Πάχος της Τρίχας
Αντιγηραντική δράση

Η θεραπεία είναι βασισμένη στα ενεργά συστατικά:

Tricalgoxyl®, το αποκλειστικό μείγμα της Foltène από πολυσακχαρίτες που επαναφέρει την ομαλότητα του κύκλου ζωής της τρίχας, ενεργοποιεί τη φυσική της ανάπτυξη, την ενδυναμώνει και συμβάλει στον περιορισμό της τριχόπτωσης.
DN-Age™, το εκχύλισμα από τα φύλλα του φυτού Cassia Alata που προστατεύει την τρίχα και το τριχωτό της κεφαλής από το περιβαλλοντικό στρες (κυρίως από την έκθεση στην ακτινοβολία UV) και τα τριχοθυλάκια από πρόωρη γήρανση.
Capillia Longa PPF, μία νέα γενιά φυτοπεπτιδικών κλασμάτων από το φυτό Curcuma Longa, γνωστό για τις αντιοξειδωτικές και αναγεννητικές του ιδιότητες, ειδικά σχεδιασμένο για τη δημιουργία του βέλτιστου μικροπεριβάλλοντος για την επανενεργοποίηση του θύλακα της τρίχας και την ενίσχυση της φυσικής ανάπτυξης των μαλλιών.
Nourishing Biomineral Complex, εκχύλισμα από φύκια (Asparagopsis Armata, Himanthalia elongata, Undaria Pinnatifida), πλούσια σε μεταλλικά άλατα (ασβέστιο, κάλιο, μαγνήσιο, σίδηρο, ψευδάργυρο) που θρέφει τα μαλλιά και αποκαθιστά την έλλειψη μετάλλων και ιχνοστοιχείων.

Κάθε κουτί συσκευασίας δίνει τη δυνατότητα για ολοκληρωμένη θεραπεία διάρκειας 3 μηνών (κατά προσέγγιση).
*Διπλή τυφλή δοκιμή σε 40 άτομα (Biobasic Europe SRL, University &CDC Dermoclinic Research Institutes-Milan-Italy)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ