Στερεωτική Κρέμα Οδοντοστοιχίας, Στοματική Υγιεινή, Φαρμακείο

Fixodent Pro Plus Food Seal Anti-Particles 40gr

Κωδικός προϊόντος: 59527
5,31

Εξαντλημένο

Αποφύγετε τα ενοχλητικά σωματίδια τροφών και απολαύστε ασφαλές κράτημα όλη την ημέρα με τη στερεωτική κρέμα τεχνητής οδοντοστοιχίας Fixodent Pro Plus Food Seal Premium.

Η καλύτερη τεχνολογία ασπίδας κατά των τροφίμων στη σειρά προϊόντων Fixodent Pro. Σχεδιασμένη για να σας προσφέρει την καλύτερη τεχνολογία ασπίδας κατά των τροφίμων στη σειρά προϊόντων Fixodent Pro, είναι η ιδανική λύση εάν πιστεύετε ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από τα σωματίδια τροφών κάτω από την τεχνητή οδοντοστοιχία σας.

Η Fixodent Pro Plus Food Seal δημιουργεί μια ασπίδα κατά των τροφίμων έως και 5 φορές καλύτερη, χάρη στο 75% πιο λεπτό στόμιο σε σχέση με τα προϊόντα Fixodent Pro Complete, που επιτρέπει την εφαρμογή του στερεωτικού σε ακριβή συνεχή γραμμή, αντί σε μεμονωμένα σημεία.

Προσφέρει επίσης ισχυρό κράτημα, ώστε η τεχνητή οδοντοστοιχία σας να παραμένει σταθερή ανά πάσα στιγμή και όταν τρώτε κάθε είδους φαγητού, και χάρη στη λειτουργία επένδυσης μεταξύ των ούλων και της τεχνητής οδοντοστοιχίας, θα απολαύσετε ακόμη μεγαλύτερη άνεση κατά τη διάρκεια της εφαρμογής.

  • Η Fixodent Pro Plus Ασπίδα Προστασίας, δε διαθέτει γεύση και δεν αλλοιώνει τη γεύση των τροφών.
  • Η καλύτερη τεχνολογία ασπίδας κατά των τροφίμων της Fixodent Pro: έως και 5 φορές καλύτερη προστασία από τη συγκέντρωση τροφίμωνΙσχυρότερο κράτημα σε σχέση με τη μη χρήση στερεωτικού που κρατά την τεχνητή οδοντοστοιχία στη θέση της με ασφάλεια
  • Δημιουργεί ασπίδα κατά των τροφίμων, εμποδίζοντας τη διείσδυση τροφών κάτω από την τεχνητή οδοντοστοιχία σας

To 75% λεπτότερο στόμιο επιτρέπει καλύτερη προστασία από τη διείσδυση των τροφών και εύκολη εφαρμογή σε συνεχόμενες γραμμές

Δρα σαν επένδυση μεταξύ των ούλων και της τεχνητής οδοντοστοιχίας, επιτρέποντας μια καλύτερη εφαρμογή

Η σύνθεση χωρίς γεύση δεν αλλοιώνει τη γεύση των τροφίμων
Κατάλληλο για ολικές και μερικές τεχνητές οδοντοστοιχίες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ