Στερεωτική Κρέμα Οδοντοστοιχίας, Στοματική Υγιεινή, Φαρμακείο

Fixodent Pro Plus Antibacterial Technology 40gr

Κωδικός προϊόντος: 82692
5,72

6 σε απόθεμα

Αποκτήστε αυτοπεποίθηση με τη σταθερή τοποθέτηση της τεχνητής οδοντοστοιχίας σας και ασυναγώνιστη στοματική καθαριότητα με τη στερεωτική κρέμα τεχνητής οδοντοστοιχίας Fixodent Pro Plus Antibacterial Technology .

Η καλύτερη τεχνολογία κατά της δυσάρεστης αναπνοής της σειράς προϊόντων της Fixodent Pro. Ο ιδανικός σύμμαχος της καθημερινότητάς σας, σε θέματα κρατήματος μακράς διάρκειας και καθαρού και υγιούς στόματος!

Χάρη στην ασυναγώνιστα αποτελεσματική δράση και τη φρέσκια γεύση μέντας, η τεχνολογία Fixodent Plus Best διατηρεί την αναπνοή σας πιο φρέσκια για έως και 6 ώρες σε σχέση με τα προϊόντα της Fixodent Complete. Παρέχει επίσης ισχυρό κράτημα, έτσι η τεχνητή οδοντοστοιχία σας μένει σταθερή ανά πάσα στιγμή και με κάθε τροφή.

Επιπλέον, χάρη στο 75% πιο λεπτό στόμιο σε σχέση με τα προϊόντα Fixodent Complete, είναι εύκολο να εφαρμοστεί σε ακριβείς συνεχόμενες γραμμές, αντί για μεμονωμένα σημεία, στοιχείο που δημιουργεί μια ειδική ασπίδα κατά της διείσδυσης των σωματιδίων των τροφών κάτω από την τεχνητή οδοντοστοιχία σας, επιτρέποντας ακόμη καλύτερο αίσθημα άνεσης και αυτοπεποίθησης.

  • Η καλύτερη δράση κατα της δυσάρεστης αναπνοής της Fixodent Pro: έως και 6 ώρες πιο φρέσκιας αναπνοής
  • Ισχυρότερο κράτημα σε σχέση με τη μη χρήση στερεωτικής κρέμας που κρατά την τεχνητή οδοντοστοιχία στη θέση της με ασφάλεια
  • Δημιουργεί ασπίδα κατά των τροφίμων, εμποδίζοντας τη διείσδυση τροφών κάτω από την τεχνητή οδοντοστοιχία σας

To 75% λεπτότερο στόμιο επιτρέπει καλύτερη προστασία από τη διείσδυση των τροφών και εύκολη εφαρμογή σε συνεχόμενες γραμμές

Δρα σαν επένδυση μεταξύ των ούλων και της τεχνητής οδοντοστοιχίας, επιτρέποντας μια καλύτερη εφαρμογή
Φρέσκια γεύση μέντας για επιπλέον αίσθηση φρεσκάδας
Κατάλληλο για ολικές και μερικές τεχνητές οδοντοστοιχίες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ