1. Αρχική
  2. Γυναίκα
  3. Περιποίηση Σώματος
  4. Ευαίσθητη Περιοχή
  5. Farma Derma Srl – Cicatridina 10 Κολπικά Υπόθετα Υαλουρονικού Οξέος
Γυναίκα, Ευαίσθητη Περιοχή, Περιποίηση Σώματος

Farma Derma Srl – Cicatridina 10 Κολπικά Υπόθετα Υαλουρονικού Οξέος

Κωδικός προϊόντος: 9852
24,80

Εξαντλημένο

Επικουρική θεραπεία της διαδικασίας αποκατάστασης  Ατροφικών και Δυστροφικών καταστάσεων του κολπικού βλεννογόνου. Προωθεί την επούλωση μετά τον τοκετό σε γυναικολογικές χειρουργικές επεμβάσεις, σε δυστροφίες που οφείλονται σε χημειοθεραπεία, ιοντίζουσες ακτινοβολίες, ξηρότητα που προκαλείται από έλλειψη οιστογόνων. 

  • Τα Cicatridina κολπικά υπόθετα είναι ένα χρήσιμο πρόσθετο σε επανορθωτική διαδικασίες σε ατροφική και δυστροφικές συνθήκες του κολπικού βλεννογόνου. Περιέχει υαλουρονικό οξύ, ένα θεμελιώδες συστατικό του εξωκυτταρικού ιστού, η οποία συμβάλλει σε μια βέλτιστη απόδοση της βιολογικής διεργασίας επιδιόρθωσης παρέχοντας το κατάλληλο βαθμό ενυδάτωσης, το οποίο έτσι διευκολύνει τη μετανάστευση των κυττάρων.
  • Αλόη, Centella asiatica και εκχυλίσματα καλέντουλας συμβάλλουν με τις μαλακτικές και καταπραϋντικές τους ιδιότητες.

Κολπική επούλωση των πληγών

Τα Cicatridina Κολπικά υπόθετα βοηθούν την επουλωτική διαδικασία των βλαβών του κόλπου του ανεξάρτητα από την προέλευσή : Κολποσκόπηση Γυναικολογική Χειρουργική, ακτινοθεραπεία, Χημειοθεραπεία, Μετά τον τοκετό, Κολπική ξηρότητα.

Εμμηνοπαυσιακές γυναίκες που υποφέρουν από ορμονικές αλλαγές.

Αυτές οι αλλαγές έχουν επίδραση στην κολπική βλεννογόνο μεμβράνη το οποίο καθίσταται λιγότερο παχύ και λιγότερο ελαστικό και τα οποία στερούνται επίσης την ενυδάτωση, προκαλώντας έτσι φαγούρα και κάψιμο. Για το λόγο αυτό, είναι χρήσιμο να διατηρηθεί το βλεννογόνο ενυδατωμένο.

Χάρη στις ενυδατικές ιδιότητες του υαλουρονικού οξέος, τα Cicatridina Κολπικά υπόθετα υποδεικνύεται σε κάθε περίπτωση, της κολπικής ξηρότητας που οφείλεται επίσης στην έλλειψη οιστρογόνων.

Τα Cicatridina Κολπικά υπόθετα είναι μια μη -ορμόνική θεραπεία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με τα προφυλακτικά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ