Προβιοτικά για τη δυσκοιλιότητα, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

F-Ective Lax 20 κάψουλες

Κωδικός προϊόντος: 25001
4,80

Εξαντλημένο

Η ινουλίνη είναι από τις πιο γνωστές φυτικές ίνες (πρεβιοτικό) η οποία συνεισφέρει στην αύξηση του πληθυσμού των «καλών βακτηρίων» στον οργανισμό μέχρι και 10 φορές.

Η Aloe Vera ανακουφίζει από τη δυσκοιλιότητα καθώς χαλαρώνει τα κοιλιακά τοιχώματα και διατηρεί την τακτική κινητικότητα του εντέρου.
Ο «Ιερός Φλοιός» (Sacred Bark) βοηθάει στη συστολή των μυών του εντέρου με αποτέλεσμα να αυξάνεται η κινητικότητά του.
Η φραγκούλια (Black Alder ) έχει ήπιες καθαρτικές ιδιότητες και χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της δυσκοιλιότητας.
Το δαμάσκηνο, το σύκο, το λεμόνι και η φλούδα του μήλου περιέχουν φυτικές ίνες και οξέα φρούτων που βοηθούν στην πρόληψη και στον έλεγχο της δυσκοιλιότητας.
Το μαγνήσιο και το κάλιο θεωρούνται αποτελεσματικά στο σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου, ανακουφίζουν από τα πρηξίματα και βοηθούν στην κινητικότητα του εντέρου.

Ο συνδυασμός 10 προβιοτικών στελεχών (Lactobacillus και Bifidobacterium), πρεβιοτικών, φυτικών ινών, μετάλλων & ιχνοστοιχείων βελτιώνει τη συχνότητα των κενώσεων συμβάλλοντας στη φυσιολογική λειτουργία του εντέρου.

Δεν περιέχει ζάχαρη, γλουτένη & συντηρητικά

Αυξήστε την καθημερινή πρόσληψη φυτικών ινών όπως είναι τα πράσινα λαχανικά, και τα φρούτα. Προσθέστε σωματική άσκηση στην καθημερινότητά σας. Πίνετε τουλάχιστον 1,5 λίτρα νερό την ημέρα.

Οδηγίες Λήψης

Λαμβάνετε μια (1) ταμπλέτα πριν από τον ύπνο μαζί με ένα ποτήρι νερό. Εάν χρειαστεί αυξήστε τη δόση σε δύο (2) ταμπλέτες. Συνιστάται να αυξήσετε την ημερήσια πρόσληψη υγρών.

Καταναλώνετε τουλάχιστον 1,5 λίτρα ημερησίως. Δεν συνιστάται η συνεχής χρήση για περισσότερο από 8-10 ημέρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ