Αθλητές, Βιταμίνες για Αθλητές, Ενέργεια, Συμπληρώματα

EthicSport Super Dextrin Gel 55ml Orange

Κωδικός προϊόντος: 82432
2,45

4 σε απόθεμα

Το SUPER DEXTRIN είναι ένα ενεργειακό συμπλήρωμα διατροφής νέας γενιάς.

Η ειδική σύνθεσή του εκμεταλλεύεται τη συνέργεια του Cluster Dextrin® (HBCD = πολυδιακλαδισμένες κυκλικές δεξτρίνες), του Palatinose™ (Ισομαλτουλόζη) και των μαλτοδεξτρινών με διαφορετικό ισοδύναμο δεξτρόζης (DE6 και DE18). Η συνεργική παρουσία των HBCD σε συνδυασμό με τις DE6 επιτρέπει τη χαμηλή ωσμωτική πίεση του μείγματος, με αποτέλεσμα την ταχεία και αποτελεσματική γαστρική κένωση.

Η διαφορετική μοριακή δομή των υδατανθράκων ευνοεί τη διαφοροποιημένη απελευθέρωση της ενέργειας, επιτρέποντας την καλύτερη κατανομή των ενεργειακών αποθεμάτων. Η σύνθεση του SUPER DEXTRIN είναι κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (Patent Pending), χάρη στα ιδιαίτερα καινοτόμα χαρακτηριστικά του. Το SUPER DEXTRIN δεν περιέχει καφεΐνη και γλουτένη και είναι πιστοποιημένο για έλεγχο ντόπινγκ*.

Οδηγίες χρήσης

1-3 φακελάκια ημερησίως. Να λαμβάνεται κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης ή πριν από την προπόνηση. Το προϊόν συνιστάται για τα άτομα που σχεδιάζουν προσεκτικά την ενεργειακή πρόσληψη και θα πρέπει να αποτελεί την πρώτη επιλογή μεταξύ των ενεργειακών υγρών στο χρονοδιάγραμμά σας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ