1. Αρχική
  2. Συμπληρώματα
  3. Αθλητές
  4. Ενέργεια
  5. EthicSport Super Dextrin Boost 30ml Exotic Fruit
Αθλητές, Βιταμίνες για Αθλητές, Ενέργεια, Συμπληρώματα

EthicSport Super Dextrin Boost 30ml Exotic Fruit

Κωδικός προϊόντος: 82465
2,49

7 σε απόθεμα

Το SUPER DEXTRIN BOOST είναι ένα ενεργειακό συμπλήρωμα διατροφής νέας γενιάς, το οποίο παρέχει κυκλοδεξτρίνες (Cluster Dextrin®), Palatinose® και δύο μαλτοδεξτρίνες με διαφορετική ισοδυναμία δεξτρόζης.

– Διαδοχικοί υδατάνθρακες υψηλής απόδοσης

– Γρήγορη και μακρόχρονη απελευθέρωση ενέργειας

– Με καφεΐνη και βήτα-αλανίνη για πολύ έντονες δραστηριότητες

– Με πολύ διακλαδισμένες κυκλικές δεξτρίνες και παλατινόζη.

– Πατενταρισμένο σκεύασμα

Eνεργειακό συμπλήρωμα διατροφής νέας γενιάς, με καφεΐνη και βήτα-αλανίνη.

Απευθύνεται σε:

Για όσους χρειάζονται συνεχή ενέργεια κατά τη διάρκεια της δραστηριότητάς τους. Για όσους αναζητούν ενέργεια μακράς διαρκείας για υψηλή απόδοση. Για όσους θέλουν ένα gel για άμεση και διαρκή απελευθέρωση ενέργειας. Για όσους χρειάζονται επιπλέον ενέργεια με καφεΐνη και βήτα-αλανίνη.

Βασισμένο στην επιτυχημένη φόρμουλα του Super Dextrin δημιουργήθηκε η σειρά BOOST, μια νέα φόρμουλα, ειδική για την άμεση και γρήγορη ενεργειακή υποστήριξη των αθλητών ακόμα και σε πολύ έντονες συνθήκες εργασίας. Το SUPER DEXTRIN BOOST είναι ένα ενεργειακό συμπλήρωμα διατροφής νέας γενιάς, το οποίο παρέχει κυκλοδεξτρίνες (Cluster Dextrin®), Palatinose® και δύο μαλτοδεξτρίνες με διαφορετική ισοδυναμία δεξτρόζης. Η σειρά BOOST εξελίσσεται από τη σύνθεση Super Dextrin Gel, που έχει ήδη δοκιμαστεί και εκτιμηθεί ευρέως, με την προσθήκη β-αλανίνης και καφεΐνης. Έτσι, το προϊόν ευνοεί τη διαφοροποιημένη απελευθέρωση της ενέργειας, επιτρέποντας την καλύτερη κατανομή των ενεργειακών αποθεμάτων. Το προϊόν βρίσκει καλύτερη εφαρμογή όταν το σώμα χρειάζεται ένα γρήγορο και ισχυρό ερέθισμα.

Το SUPER DEXTRIN BOOST μπορεί να προσφέρει οφέλη στην απόδοση και να υποστηρίξει την αντοχή στην κόπωση. Η φόρμουλα είναι κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, χάρη στα καινοτόμα και αποτελεσματικά χαρακτηριστικά της. Το SUPER DEXTRIN BOOST είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για όσους κάνουν αθλήματα που περιλαμβάνουν κόπωση και μυϊκή δέσμευση.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Το SUPER DEXTRIN BOOST είναι ένα ενεργειακό συμπλήρωμα διατροφής νέας γενιάς.

Η σειρά BOOST χαρακτηρίζεται από την παρουσία β-αλανίνης και καφεΐνης.

Το προϊόν ευνοεί τη διαφοροποιημένη απελευθέρωση της ενέργειας, επιτρέποντας την καλύτερη κατανομή των ενεργειακών αποθεμάτων.

Ενδείξεις

Το SUPER DEXTRIN® BOOST είναι κατάλληλο για τα άτομα που υποβάλλονται σε έντονη ή / και μεγάλης διάρκειας σωματική άσκηση που έχει ως αποτέλεσμα τη μυϊκή κόπωση και την εξάντληση των αποθεμάτων γλυκογόνου από τους μύες.

Οδηγίες Χρήσης

1-3 φακελάκια ημερησίως. Να λαμβάνεται κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης ή πριν από την προπόνηση. Το προϊόν συνιστάται για τα άτομα που σχεδιάζουν προσεκτικά την ενεργειακή πρόσληψη και θα πρέπει να αποτελεί την πρώτη επιλογή μεταξύ των ενεργειακών υγρών στο χρονοδιάγραμμά σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ