1. Αρχική
  2. Συμπληρώματα
  3. Βιταμίνες
  4. Σίδηρος
  5. EthicSport Ferro Sport 30mg 30 ταμπλέτες
Αθλητές, Βιταμίνες για Αθλητές, Σίδηρος, Συμπληρώματα

EthicSport Ferro Sport 30mg 30 ταμπλέτες

Κωδικός προϊόντος: 82422
15,45

1 σε απόθεμα

Ο σίδηρος ενισχύει τον ομαλό μεταβολισμό της ενέργειας, το φυσιολογικό σχηματισμό ερυθρών αιμοσφαιρίων και αιμοσφαιρίνης, ενώ επιτρέπει τη μεταφορά του οξυγόνου στο σώμα και συμβάλλει στη μείωση της κόπωσης και της καταπόνησης.

Τα άτομα που υποβάλλονται σε εντατικές αθλητικές δραστηριότητες μπορεί να έχουν ανάγκη από διατροφή πιο πλούσια σε σίδηρο. Η βιταμίνη C αυξάνει την απορρόφηση του σιδήρου.
Το FerroSport® είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με σίδηρο, φολικό οξύ και βιταμίνη C. Ο σίδηρος που εμπεριέχεται στο FerroSport® έχει την μορφή πυροφωσφορικού σιδήρου (δισθενούς), μια μορφή ανεκτή από τον οργανισμό και μεγίστως βιοδιαθέσιμη.
Το προϊόν είναι εύπεπτο, αφομοιώσιμο και κατάλληλο για αθλητές και για εκείνους που κάνουν ενεργητική ζωή.
Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη (GlutenFree) και, ως εκ τούτου, είναι κατάλληλο για άτομα με κοιλιοκάκη ή δυσανεξία στη γλουτένη.

Το προϊόν είναι χρήσιμο ως διατροφικό συμπλήρωμα για εκείνους που έχουν έλλειψη ή μη παθολογική ανάγκη σιδήρου, όπως οι αθλητές αντοχής, οι έγκυες και οι θηλάζουσες.
Επίσης, είναι κατάλληλο για αθλητές με ανεπάρκεια σιδήρου.

Οδηγίες Χρήσης

Συνιστάται η λήψη 1 δισκίου ημερησίως, μαζί με ένα ποτήρι νερό, κατά προτίμηση, με άδειο στομάχι για την καλύτερη απορρόφηση σιδήρου. Σε περίπτωση υπερευαισθησίας στα συμπληρώματα σιδήρου, το προϊόν μπορεί επίσης να ληφθεί μετά τα γεύματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ