1. Αρχική
  2. Συμπληρώματα
  3. Τρόφιμα
  4. Σοκολάτες
  5. EthicSport Creamy & Crunchy-Cocoa and Hazelnut 30gr
Αθλητές, Μπάρες, Σοκολάτες, Συμπληρώματα, Τρόφιμα

EthicSport Creamy & Crunchy-Cocoa and Hazelnut 30gr

Κωδικός προϊόντος: 82471
2,65

4 σε απόθεμα

Η CREAMY & CRUNCHY- Cocoa and Hazelnut είναι μια μπάρα πρωτεΐνης φτιαγμένη με μια τραγανή γκοφρέτα γεμάτη με κρέμα κακάου και φουντουκιού και καλύπτεται με σοκολάτα φουντουκιού. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, ενώ είναι εύπεπτη και με πολύ ευχάριστη γεύση, χάρη στα κορυφαία ποιότητας συστατικά.

Αυτό το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη ή υδρογονωμένα λίπη. Περιέχει 32% πρωτεΐνη, έχει μόνο 4,3% σάκχαρα και υψηλή περιεκτικότητα φυτικών ινών.
Ένα εντατικό πρόγραμμα άσκησης προϋποθέτει τη σωστή ενδυνάμωση των μυών με την κατάλληλη ποσότητα πρωτεϊνικών συμπληρωμάτων, ώστε να αναπλάθεται ο άλιπος ιστός, που έχει, πιθανώς, καταστραφεί από την εντατική δραστηριότητα, με αποτέλεσμα να παρεμποδίζεται η διαδικασία καταβολισμού των μυών. Η διατήρηση καλής φυσικής κατάστασης σε συνδυασμό με την επαγγελματική και την οικογενειακή ζωή αποτελεί ένα σύνθετο και δισεπίλυτο πρόβλημα.
Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η σωστή διατροφή όχι μόνο έχει ως αποτέλεσμα την αυξημένη ενέργεια κατά τη διάρκεια της σωματικής δραστηριότητας, αλλά και παρέχει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για την ανάπλαση του μυϊκού ιστού.

Η CREAMY & CRUNCHY είναι μια μπάρα ιδανική για εκείνους που προπονούνται εντατικά ή για όσους θέλουν να παραμείνουν σε φόρμα, αφού οι πρωτεΐνες βοηθούν στην διατήρηση της μυϊκής μάζας.
Η μπάρα CREAMY & CRUNCHY είναι επίσης ένα εξαιρετικό, γρήγορο και εύπεπτο σνακ πριν ή μετά την άσκηση.

Οδηγίες Χρήσης

Μπορείτε να καταναλώνετε 1 μπάρα την ημέρα, συνοδευόμενη από νερό, κατά προτίμηση μετά από την άσκηση ή τουλάχιστον 1-2 ώρες πριν από αυτή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ