Στοματικά Διαλύματα, Στοματική Υγιεινή, Φαρμακείο

Curaprox Perio Plus Protect CHX 0.12 Strong 200ml

Κωδικός προϊόντος: 49588
7,66

1 σε απόθεμα

Το Perio Plus Protect περιέχει ελαφρώς μικρότερη συγκέντρωση χλωρεξιδίνης 0,12% CHX. Είναι ιδανικό διάλυμα για εκτεταμένη χρήση σε προστασία και θεραπεία από ένα ευρύ φάσμα παθολογικών καταστάσεων – συμπεριλαμβανομένων της ουλίτιδας και της περιοδοντίτιδας.

Προτείνεται η συνεχόμενη χρήση του μέχρι 3 εβδομάδες.

Χρώμα: Λευκό
Ανάγκες: Ματωμένα ούλα,Μετά τη χειρουργική επέμβαση, Πλάκα, Φλεγμονή των ούλων

 

Σύνθεση:

Χλωρεξιδίνη 0,12%
CITROX®
Ξυλιτόλη
PVP-VA
Πολυλυσίνη

ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ

Χάρη στη μοναδική φόρμουλα, οι ασθενείς μπορούν να επωφεληθούν από τα φυσικά συστατικά που περιέχονται στο Perio Plus για την επιτυχή καταπολέμηση βακτηρίων της πλάκας, προστατεύοντας τα δόντια και τα ούλα τους από στοματικές παθήσεις όπως η οδοντική τερηδόνα, η ουλίτιδα και η περιοδοντίτιδα.

Τα προϊόντα Perio Plus δεν περιέχουν μόνο χλωρεξιδίνη, η οποία είναι γνωστή για την καταπολέμηση της βακτηριακής πλάκας, αλλά περιέχουν επίσης CITROX® – ένα φυσικό συστατικό που προέρχεται από τα πικρά πορτοκάλια κι έχει αποδεδειγμένα ισχυρές αντιμικροβιακές, αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Το CITROX® συνδυάζεται με αμινοξέα πολυλυσίνης για αυξημένη αποτελεσματικότητα και παρατεταμένο χρόνο δράσης.

CITROX®

Το φυσικό βιοφλαβονοειδές εκχύλισμα από bitter orange

Παρέχει ισχυρή προστασία έναντι ευρέως φάσματος βακτηριδίων.
Εξαλείφει άμεσα το βιοφίλμ και επιβραδύνει την αναγέννησή του.
Εξασφαλίζει μέγιστη συμμόρφωση του ασθενή με ευχάριστη γεύση και μηδαμινές παρενέργειες.
Ο συνδυασμός CHX και CITROX® εξασφαλίζει:

Ενισχυμένη δράση ενάντια σε μια ευρεία ποικιλία μικροοργανισμών
Μειωμένη διαταραχή γεύσης
Ευχάριστη γεύση, άριστη συμμόρφωση
Το Perio Plus είναι ένα διάλυμα χωρίς αλκοόλ, το οποίο περιέχει επίσης PVP-VA. Το PVP-VA σχηματίζει μια προστατευτική επίστρωση πάνω στα δόντια, τα ούλα και το βλενογόννο. Συνδυάζεται με ξυλιτόλη για να εξασφαλίσει μεγαλύτερη διάρκεια αποτελεσμάτων έως και 12 ώρες και παρέχει ισχυρή άμυνα κατά της τερηδόνας.

Με προϊόντα κατάλληλα τόσο για μακροπρόθεσμη όσο και για βραχυπρόθεσμη χρήση, η σειρά Perio Plus είναι ιδανική για την πρόληψη και την καταπολέμηση της συσσώρευσης πλάκας πριν και μετά από χειρουργική επέμβαση.

Υποστηρίζει επίσης τη θεραπεία της χρόνιας φλεγμονής και παρέχει μια αποτελεσματική λύση σε ασθενείς με αυξημένο κίνδυνο οδοντικής νόσου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ