1. Αρχική
  2. Φαρμακείο
  3. Στοματική Υγιεινή
  4. Οδοντόβουρτσες
  5. Curaprox CS 5460 Ultra Soft Duo Love Edition Ροζ – Κόκκινο
Οδοντόβουρτσες, Στοματική Υγιεινή, Φαρμακείο

Curaprox CS 5460 Ultra Soft Duo Love Edition Ροζ – Κόκκινο

Κωδικός προϊόντος: 49591
9,30

1 σε απόθεμα

Η απαλότερη οδοντόβουρτσα στον κόσμο!
Τα ούλα τη λατρεύουν χάρη στις 5.460 ίνες CUREN®. Η οδοντόβουρτσα CS 5460 ultra soft είναι απίστευτα απαλή στα ούλα αλλά και πολύ αποτελεσματική κατά της πλάκας. Δοκιμάστε την σήμερα!

Ανάγκες :Καθαρά δόντια, Προστασία από την τερηδόνα, Φλεγμονή των ούλων, Φροντίδα των ούλων

5.460 ίνες CUREN®, διαμέτρου 0,1 χλστ. Τα ούλα σας θα λατρέψουν αυτή την οδοντόβουρτσα χάρη στις 5.460 ίνες Curen®. Είναι 10 φορές πιο πυκνή σε σχέση με μία κοινή οδοντόβουρτσα για να καθαρίζει αποτελεσματικά την πλάκα.

Ο μεγαλύτερος εχθρός της πλάκας είναι η απαλότητα και η πυκνότητα των ινών Curen®: οι 5.460 ίνες Curen® της CS 5460 σχηματίζουν μία ασυνήθιστα πυκνή και αποτελεσματική επιφάνεια καθαρισμού. Είναι εξαιρετικά λεπτές κι απαλές με στρογγυλεμένες άκρες για να εισχωρούν και να καθαρίζουν βαθιά ακόμη και στη γραμμή των ούλων, χωρίς να τραυματίζουν. Κατασκευασμένες από υλικό Curen® και όχι νάιλον – όπως οι περισσότερες συμβατικές οδοντόβουρτσες – δεν απορροφούν υγρασία και συγκρατούν λιγότερα βακτήρια.

Με μοναδική πολυγωνική λαβή ώστε να διευκολύνει το χειρισμό και την τοποθέτηση της κεφαλής σε γωνία 45° προς τα ούλα. Σε αυτή τη θέση οι πολύ λεπτές ίνες Curen διεισδύουν και καθαρίζουν τέλεια τη γραμμή των ούλων.

Με μικρή ευέλικτη κεφαλή για τέλεια πρόσβαση ακόμη και στα πίσω δόντια. Τόσο απαλή κι όμως τόσο αποτελεσματική, η CS της Curaprox είναι η αγαπημένη οδοντόβουρτσα σε όλο τον κόσμο!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ