1. Αρχική
  2. Φαρμακείο
  3. Στοματική Υγιεινή
  4. Οδοντόβουρτσες
  5. Curaprox CS 5460 Ultra Soft 1 τεμάχιο Σιέλ Κίτρινο
Οδοντόβουρτσες, Στοματική Υγιεινή, Φαρμακείο

Curaprox CS 5460 Ultra Soft 1 τεμάχιο Σιέλ Κίτρινο

Κωδικός προϊόντος: 49559
4,10

4 σε απόθεμα

Τα ούλα λατρεύουν αυτή την οδοντόβουρτσα, χάρη στις 5.460 ίνες CUREN®. Η CS 5460 ultra soft προσφέρει ασύγκριτη απαλότητα και αποτελεσματικότητα – και είναι δημοφιλής σε όλο τον κόσμο. 5,460 ίνες CUREN®, διαμέτρου 0,1 χλστ.

Διατίθεται ποικιλία χρωμάτων

Η απαλότητα των ινών CUREN® είναι ο χειρότερος εχθρός της πλάκας: οι οδοντόβουρτσες CS είναι απίστευτα απαλές. Οι 5.460 ίνες CUREN®
της CS 5460 ultra soft σχηματίζουν μια ασυνήθιστα πυκνή και αποτελεσματική καθαριστική επιφάνεια. Παρότι είναι απαλές με τα ούλα και
τα δόντια, οι ίνες CUREN® είναι εξαιρετικά σκληρές με την πλάκα. Οποιος δοκιμάζει την εμπειρία βουρτσίσματος με μία οδοντόβουρτσα CS δεν την αλλάζει ποτέ ξανά.

Οι οδοντόβουρτσες CURAPROX προσφέρουν ένα απολύτως ασφαλές βούρτσισμα για τα ούλα και τα δόντια, αλλά παράλληλα διασπούν και απομακρύνουν τέλεια την πλάκα. Οι ίνες CUREN® είναι πάρα πολύ λεπτές αλλά πιο άκαμπτες από τις νάιλον και παραμένουν σταθερές μέσα στο στόμα όπως όταν είναι στεγνές. Γι αυτό και μπορούν να σχηματίσουν μια εξαιρετικά πυκνή βούρτσα.

  • Απαλή δράση χάρη στις ίνες CUREN®
  • Αποτελεσματική καθαριστική επιφάνεια χάρη στη μεγάλη πυκνότητα των ινών CUREN®
  • Τίποτε δεν ξεφεύγει λόγω σχήματος: μικρή κεφαλή, ελαφρώς υπό γωνία
  • Η οκτάγωνη λαβή βοηθάει το κράτημα υπό σωστή γωνία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ