1. Αρχική
  2. Φαρμακείο
  3. Στοματική Υγιεινή
  4. Οδοντόβουρτσες
  5. Curaprox CS 5460 Duo Ultra Soft Summer Edition Extra Soft Ροζ & Πράσινη 2 τεμάχια
Οδοντόβουρτσες, Στοματική Υγιεινή, Φαρμακείο

Curaprox CS 5460 Duo Ultra Soft Summer Edition Extra Soft Ροζ & Πράσινη 2 τεμάχια

Κωδικός προϊόντος: 49605-2
9,50

2 σε απόθεμα

Οδοντόβουρτσα CS 5460 Summer Edition 2022, 2 τμχ

Summer Edition

Δροσιστείτε με ένα δροσιστικό παγωμένο γλειφιτζούρι. Χαλαρώστε σε μια ξαπλώστρα στην πισίνα. Κάντε κωπηλασία στη θάλασσα. Η οδοντόβουρτσα για τους λάτρεις του καλοκαιριού.

Ειδικές εκδόσεις

Ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ μπάνιου. Αυτές οι οδοντόβουρτσες είναι το αποτέλεσμα συνεργασιών με καταξιωμένους και ανερχόμενους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο. Ήταν όλοι τους έκπληκτοι όταν τους ανατέθηκε να σχεδιάσουν μια οδοντόβουρτσα, αλλά πλέον χρησιμοποιούν οι ίδιοι την CS 5460.

Τι περιέχει το κουτί

Ο πιο σκληρός αντίπαλος της πλάκας – η απαλότητα των νημάτων Curen®. Τα εξαιρετικά μαλακά νήματα Curen® 5460 σχηματίζουν μια απίστευτα πυκνή και αποτελεσματική επιφάνεια καθαρισμού. Αυτά τα νήματα είναι απαλά για τα ούλα και τα δόντια, αλλά και σκληρά με την πλάκα. Μόλις δοκιμάσετε μια οδοντόβουρτσα CS 5460, δεν θα θέλετε ποτέ να εγκαταλείψετε αυτή την αίσθηση καθαριότητας.

– Απαλά νήματα Curen®

– Αποτελεσματική επιφάνεια καθαρισμού χάρη στα 5460 πυκνά νήματα Curen®

– Η συμπαγής κεφαλή με ελαφριά κλίση φτάνει σε κάθε γωνιά του στόματος

– Η οκταγωνική λαβή σας βοηθά να καθαρίζετε υπό τη σωστή γωνία

– Κατασκευάζεται στην Ελβετία

Οι οδοντόβουρτσες Curaprox όχι μόνο σας προστατεύουν από τραυματισμούς κατά τον καθαρισμό, ενώ ταυτόχρονα διακόπτουν και απομακρύνουν με βέλτιστο τρόπο την πλάκα. Τα νήματα Curen® είναι πιο σκληρά από τις νάιλον τρίχες και παραμένουν το ίδιο σταθερά στο στόμα σας όπως και όταν είναι στεγνά. Αυτές οι ιδιότητες καθιστούν δυνατή την παραγωγή οδοντόβουρτσων με πολύ μεγάλο αριθμό εξαιρετικά λεπτών νημάτων.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ