1. Αρχική
  2. Συμπληρώματα
  3. Συνήθεις Κατηγορίες
  4. Συμπληρώματα & Βιταμίνες για Παιδιά
  5. Προβιοτικά
  6. BioGaia ProTectis Junior Προβιοτικά Μασώμενα 30 Δισκία με Γεύση Φράουλα
Γαστρεντερικό Σύστημα, Διάρροια-Προβιοτικά, Παιδί, Προβιοτικά, Συμπληρώματα, Συμπληρώματα & Βιταμίνες για Παιδιά, Συνήθεις Κατηγορίες

BioGaia ProTectis Junior Προβιοτικά Μασώμενα 30 Δισκία με Γεύση Φράουλα

Κωδικός προϊόντος: 22005
13,50

1 σε απόθεμα

Το πρώτο προβιοτικό σε μασώμενα δισκία παγκοσμίως (2000). Χωρίς ζάχαρη, με ευχάριστη γεύση φράουλα. Χρησιμοποιείται ως διαιτητική αγωγή στις γαστρεντερικές διαταραχές από αντιβίωση (διάρροια, κοιλιακό άλγος, μετεωρισμός). Δοσολογία: 1 δισκίο 1 ώρα μετά τη χορήγηση της αντιβίωσης. Η συσκευασία επαρκεί ανάλογα με τη χορήγηση της αντιβίωσης το 24ωρο.

Συστήνεται επίσης για την αντιμετώπιση της χρόνιας δυσκοιλιότητας (>2 εβδομάδες) και του λειτουργικού κοιλιακού άλγους (δηλ. του μη οφειλόμενου σε παθολογικά αίτια). Δοσολογία: 1 δισκίο ημερησίως για όσο διαρκεί το πρόβλημα. Η συσκευασία επαρκεί για 30 ημέρες.

Τα μασώμενα δισκία BioGaia® ProTectis είναι ένας απλός, φυσικός, ασφαλής και εύκολος τρόπος για να αποκατασταθεί και να διατηρηθεί η υγιής μικροβιακή ισορροπία στο γαστρεντερικό καθώς επίσης και να βελτιωθεί η υγεία του πεπτικού συστήματος και η λειτουργία του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ