Γυναίκα, Μάτια, Περιποίηση Προσώπου

Bioderma Atoderm Intensive eye 100ml

Κωδικός προϊόντος: bd006
17,24

1 σε απόθεμα

Καταπραΰνει άμεσα και με διάρκεια την αίσθηση κνησμού
Μειώνει την ξηρότητα και την ερυθρότητα του δέρματος
Ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα
Αφαιρεί το μακιγιάζ και τους ρύπους
Προστατεύει το δέρμα
Αποσυμφορητικό αποτέλεσμα
Καλή βάση μακιγιάζ – Χωρίς άρωμα – Πολύ καλή ανοχή στο δέρμα – Πολύ καλή ανοχή στα μάτια – Κατάλληλο για χρήστες φακών επαφής και ευαίσθητα μάτια.

Ένα πρωτοποριακό και απλό τελετουργικό για τον περιορισμό του αριθμού των προϊόντων και συνεπώς των συστατικών καθώς και της τριβής των βλεφάρων.

Το Atoderm Intensive Eye είναι το πρώτο προϊόν περιποίησης 3 σε 1 της BIODERMA που καταπολεμά τα συμπτώματα του ερεθισμού των βλεφάρων:

1) ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΕΙ: Η ενοξολόνη στοχεύει στους παράγοντες που προκαλούν την αίσθηση κνησμού για να καταπραΰνει το δέρμα με διάρκεια.

2) ΕΠΑΝΟΡΘΩΝΕΙ:

Η αποκλειστική τεχνολογία LipigeniumTM διεγείρει την παραγωγή λιπιδίων και αποκαθιστά το δερματικό φραγμό.
Το κατοχυρωμένο σύμπλεγμα Skin Barrier Therapy περιορίζει την προσκόλληση ορισμένων βακτηρίων (staphylococcus aureus) στην επιφάνεια του δέρματος. Αυτά τα βακτήρια μπορούν να επιδεινώσουν την ξηρότητα του δέρματος.
Το υαλουρονικό οξύ, που βρίσκεται φυσικά στο δέρμα, σχηματίζει ένα ενυδατικό φιλμ. Συγκρατεί το νερό στην επιφάνεια του δέρματος και έτσι λειτουργεί ως δεξαμενή νερού.

3) ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ: Ο συνδυασμός 3 ελαίων αφαιρεί το μακιγιάζ και τους ρύπους από το δέρμα.

Αποτελέσματα: η επιδερμίδα καταπραΰνεται κι ενισχύεται, η άνεσή της αποκαθίσταται με τρόπο που διαρκεί.

Οδηγίες Χρήσης

Μία ή δύο φορές την ημέρα, εφαρμόστε σε ερεθισμένα βλέφαρα.

Το πρωί ως προϊόν περιποίησης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση μακιγιάζ.

Το βράδυ ως προϊόν περιποίησης ή/και ντεμακιγιάζ χρησιμοποιώντας ένα δίσκο ντεμακιγιάζ.

Η χρήση του Atoderm Intensive eye ως μέρος μιας καθημερινής ρουτίνας εγγυάται σεβασμό για τα βλέφαρα, ενισχύοντάς τα και αποφεύγοντας μελλοντικές εξάρσεις.

ΒΗΜΑ 1
1- Διεγείρουμε το λεμφικό σύστημα: πραγματοποιούμε 3 διαδοχικές πιέσεις χρησιμοποιώντας το δείκτη, το μεσαίο και τον παράμεσο, τοποθετημένο 1 cm από τη βάση των αυτιών.

2- Κινούμαστε από την εσωτερική προς την εξωτερική γωνία με ταμποναριστές κινήσεις (ακουμπήστε τα 3 δάχτυλα στο δέρμα και κινηθείτε προς το εξωτερικό μέρος του προσώπου αργά). Στη συνέχεια, απλώστε ελαφρά από την εξωτερική γωνία προς την εσωτερική γωνία των ματιών. Επαναλάβετε 3 φορές.

3- Ολοκληρώνουμε με τις τελευταίες κινήσεις από την εσωτερική γωνία προς την εξωτερική γωνία των ματιών, κατεβαίνοντας κατά μήκος του οβάλ του προσώπου και προς τη βάση του λαιμού.

ΒΗΜΑ 2
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ / ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΜΑΚΙΓΙΑΖ:
1. Εφαρμογή: Τοποθετήστε μικρές κουκίδες από το Atoderm Intensive Eye στο πάνω βλέφαρο
2. Καθαρισμός: Απλώστε το προϊόν σε όλο το βλέφαρο και κάντε ελαφρύ κυκλικό μασάζ
3. Καθαρισμός: Απλώστε το στις βλεφαρίδες από τη βάση προς τις άκρες για να αφαιρέσετε τη μάσκαρα
4. Δίσκοι ντεμακιγιάζ (μόνο όταν ο ερεθισμός δεν είναι έντονος): Απομακρύνετε το μακιγιάζ με ένα δίσκο ντεμακιγιάζ, ξεκινώντας από μέσα προς τα έξω και από τη βάση προς τις άκρες των βλεφαρίδων

ΒΗΜΑ 3
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
1. Εφαρμογή: Απλώστε μία μικρή ποσότητα προϊόντος στα βλέφαρα. Μην εφαρμόστε πολύ κοντά μέσα στα μάτια.
Δε χρειάζεται ξέβγαλμα με νερό. Ιδανικό για καθημερινή χρήση, μόνο του ή σε συνδυασμό με κορτικοστεροϊδή. Ιδανικό για τους χρήστες φακών επαφής και για τα ευαίσθητα μάτια. Εξωτερική χρήση μόνο. Αν η ξηρότητα στα μάτια επιμείνει, συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία υγείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.