1. Αρχική
  2. Συμπληρώματα
  3. Συνήθεις Κατηγορίες
  4. Ανοσοποιητικό
  5. Becalm Elderflu N Kids Συμπλήρωμα για την Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού γεύση ρόδι 7 φακελίσκοι
Ανοσοποιητικό, Εποχιακά, Σιρόπια & καραμέλες, Συμπληρώματα, Συμπληρώματα & Βιταμίνες για Παιδιά, Συνήθεις Κατηγορίες, Χειμώνας

Becalm Elderflu N Kids Συμπλήρωμα για την Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού γεύση ρόδι 7 φακελίσκοι

Κωδικός προϊόντος: 81578
7,48

1 σε απόθεμα

Συμπλήρωμα διατροφής για την αντιμετώπιση συμπτωμάτων γρίπης και κρυολογήματος. Το Elderflu N Kids έχει απίθανη γεύση ρόδι, ιδανική για τα παιδιά.

Το Elderflu N Kids είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής για τα συμπτώματα της γρίπης και του κρυολογήματος.
Απευθύνεται σε παιδιά και η χορήγηση του μπορεί να ξεκινήσει από την ηλικία των 9 ετών.

Το Elderflu N Kids αποτελεί ένα μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής με συνδυασμό 8 δραστικών συστατικών που βοηθά αποτελεσματικά στην καταπολέμηση των συμπτωμάτων του κρυολογήματος και της γρίπης, όπως βήχας, καταρροή, κόπωση, ατονία.

Το Elderflu N Kids όχι μόνο καταπολεμά σε λίγες μόνο ημέρες τα συμπτώματα της ίωσης, αλλά ταυτόχρονα θωρακίζει τον οργανισμό για να απαλλαγεί πιο σύντομα από την ταλαιπωρία της ασθένειας επιταχύνοντας την ανάρρωση.
To Elderflu N Kids είναι συμπλήρωμα διατροφής, με ακετυλοκυστεΐνη και κισσό με βλεννολυτική και αποχρεμπτική δράση για τη θεραπεία του βήχα και της βρογχίτιδας. Περιέχει επίσης εκχύλισμα Black Elderberry (Σαμπούκος Μελανός), που ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και αποτελεί ασπίδα προστασίας από τις ιώσεις, ψευδάργυρο, Βιταμίνη C, Βιταμίνη D3, Βιταμίνη E και Althea Officinalis (Μολόχα) τα οποία βοηθούν στην καταπολέμηση του κρυολογήματος και των λοιμώξεων.

​Τα δραστικά του συστατικά δρουν ως ισχυρό βλεννολυτικό και αποχρεμπτικό στις ιώσεις με λοίμωξη του αναπνευστικού, αλλά και σε οξείες και χρόνιες πνευμονικές παθήσεις.

Ταυτόχρονα περιέχει συστατικά που κατά τη διάρκεια της ίωσης βοηθούν τον οργανισμό να ανταπεξέλθει, να τονωθεί και να απαλλαγεί γρήγορα από τα συμπτώματα της ασθένειας.

Το Elderflu N Kids διατίθεται σε συσκευασία η οποία περιέχει 7 φακελάκια με σκόνη για πόσιμο εναιώρημα και θα το βρείτε και στα φαρμακεία​.

Οδηγίες Χρήσης

Συνιστάται η λήψη 1 φακελίσκου με σκόνη που διαλύεται σε νερό ή χυμό, μία φορά την ημέρα.

Έχει ευχάριστη γεύση από ρόδι (pomegranate flavor), γεγονός που το καθιστά εύκολο στη χορήγηση και ειδικά σε παιδιά που δε δίνουν δεύτερη ευκαιρία σε οτιδήποτε με όχι και τόσο ευχάριστη γεύση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ